- Konuyu Başlatan
Sarjim cok az eve gecince yanıtlıyor olacagim hepsini
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarjim cok az eve gecince yanıtlıyor olacagim hepsini
Uğur Kardeşim
1 - Sis lambaları ile ilgili her durum Hafif kusur olarak değerlendiriliyor. (Xenon Dahil)
2 - Arka stop lambaları farklı renk ile boyandığında Kusurlar tablosuna göre => 5.9.13 - Fren lamba(ları): hatalı boyanmış - Ağır Kusur
3 - APP plaka hafif kusur olarak değerlendiriliyor.
6 - Aracın ruhsatında LPG işli ise Gaz Sızdırmazlık raporu zorunlu olarak istenmez. Alınmadan gelindiğinde hafif kusur olarak değerlendirilir ve araç muayeneden geçer. Ancak yapılan kontroller neticesinde LPG sistemi ile ilgili bir kusur tespit edilirse(tank tarihi geçmiş, uygunsuz montaj vs) hem kusur giderilmesi istenir hem de yeni tarihli gaz sızdırmazlık raporu alınması.
1 - İyi o zaman xenonları sökmeme gerek yok bu durumda
2 - Arka stop lambalarım boyanmadı ki oralar orjinal sadece sarı yani sinyal lambasının yandığı ampul ile geri lambasının yandığı beyaz ampul üzerine siyah transparan folyo kapatıldı şu şekilde örnek göstereyim (sarı daire içine aldığım kısımda siyah folyo var sadece diğer yerler orjinal) , yani buda mı ağır kusura giriyor şimdi ???
3 - APP hafif kusursa sorun yok
6 - LPG ruhsata işli ayrıca tüpün tüm bakımlarını düzenli olarak yaptırıyorum taktırdığım yerde şuan için bir sorun yok çok şükür
senin tek sıkıntı arka folyolar. kusurlar tablosuna bakıyorum Fren lamba(ları): hatalı boyanmış Ağır kusur yazıyor. farklı renk olduğu için. Kusurlar tablosundaki maddeler sabit olduğu için ismi bu şekilde geçiyor. ama içerideki ampuller yandığında farklı renk vermediğinden dolayı sıkıntı olmayabilir. açıkçası riske etmeni tavsiye etmem. Ama yarın onu öğrenir bilgi veririm
Bu arada bu bilgilerin hepsi 2013 kusurlar tablosuna göredir tekrar hatırlatayım. 2014 kusurlar tablosu henüz Ulaştırma bakanlığı tarafından yayınlanmadı
çokta önemli birşey değil zaten altı üstü folyo çok sorun çıkaracak olurlarsa oracıkta elimle söker atarım al sana orjinal arka far işte ama kıyamıyorum sökmeye atmaya ondan soruyorum bu kadar :sulanma: