tüm binek araçları 5 çevirdiler 4 +1. b saegmentinde corsada bile aynı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüm binek araçları 5 çevirdiler 4 +1. b saegmentinde corsada bile aynı
Önümden muayeneye giren Corsa B ve Kia Picanto 5 kişilik ruhsatları sebebiyle geri çevrildiler ağır kusur olarak, 4 e çevirtin geçiricez diye not aldılar. Bende de tam tersi durum meydana geldi, tamamını çevirmemişler sanırım.
Tamamen aracın orjinalliği ile alakalı. Dediğim gibi eskiden +1 -1 opsiyonu vardı. Hatalı yazımı olan herkes gidip uygunluk belgesi alır ise üreticisinden istasyonun söylediği ile karşılaşacaklar zaten.
Evet o +1 -1 olayından bahsetti tüvtürkdeki görevli arkadaş, ancak trafik tescildeki memur arkadaş kafa karıştırdı bir hayli. Tüvtürkde yazmıyo yarın sitelerine eklerlerse gelirsin değiştiririm dedi, ben nereden alıcam bu uygunluk belgesini? Tüvtürk danışma hattını mı arıyım napayım, yoksa opel yetkili servisinden mi alıcaz baya örümcek ağı oldu kafamda
Cevabınız için teşekkür ederim birde ben aracıma cosmo xenon Far taktirmak istiyorum aracım cosmo deil bu sıkıntı yaratır mı ve birde otomatik far ayarlayıcıya nnasıl cevirecez ve far yıkamada olmak zorundaymıs heralde öyle duydum otomatik far ayarını yaptırsak far yıkamadan kalırmıyız
bildiğim kadarıyla otomatik seviye ayarlama sistemi maaliyetli. Xenon far var ise ve seviye ayarlayıcısı var ise;
* Farlar E Onaylı Olmalı
* Işık rengi yönetmeliğe uygun olmalı (Genellikle Beyaz)
* Cam mercekli farlarda yıkama sistemi olmalı (Plastik merceklilerde olmayabilir)
* Xenonlar kısa hüzmeli farlara takılmalı ve uzun hüzmeli farlar yandığında kısa hüzmeli farlar da yanmaya devam etmelidir.