Type R vs Corsa OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alakası var abi ya allah allah turbo her zaman gücün en önemli simgelerinden opel turbosuz o gücü elde edemez mi ki honda çok başarılı diosun bence opel hastası bunca insanın arasında hondayı övmeyiniz :)
bende opel hastası olmasaydım vectra ya binmezdim sıfırına verecegim paraya gider cok temiz ikinci el bmw ye binerdim.benim dediim honda atmosferik motorlarda beygir gücü almada basarılı s 2000 2 litrelik motorda 240 beygir gücü üretiyo keza type r da 200 beygir üretiyor yoksa bugün turboyu hangi araca takarsan tak. opel hangi 2 litresinden turbosuz 240 beygir cıkarmıs fabrikasyon.üretsin gurur duyayım helal olsun diyeyim sonucta marka prestiji yükselir.bana kalsa vectra opc yi 300 ps den asagı üretmezdim ,öle dizaynlı bie araba bi m3 e, bi rs 4 de,bi amg ye kafa tutmalı.

bende opel hastası olmasaydım vectra ya binmezdim sıfırına verecegim paraya gider cok temiz ikinci el bmw ye binerdim.benim dediim honda atmosferik motorlarda beygir gücü almada basarılı s 2000 2 litrelik motorda 240 beygir gücü üretiyo keza type r da 200 beygir üretiyor yoksa bugün turboyu hangi araca takarsan tak. opel hangi 2 litresinden turbosuz 240 beygir cıkarmıs fabrikasyon.üretsin gurur duyayım helal olsun diyeyim sonucta marka prestiji yükselir.bana kalsa vectra opc yi 300 ps den asagı üretmezdim ,öle dizaynlı bie araba bi m3 e, bi rs 4 de,bi amg ye kafa tutmalı.

opelin çevirdiği devir belli honda bg/tork oranı çok farklı opelinki çok farklı opelde istese aynısını yapabilir her marka yapabilir önemli olan yüksek devirli motor üretmek....
bknz clio rs 2.0 200bg atmosferik

kardes ben hondacı falan deilim ömrümde japon aracına binmedim binmemde ama ortada bir gercek var oda honda motorlarının düşük motor hacimlerinde yüksek beygir gücü elde ettikleridir civic vtec 1.6 litre 160 beygir 8500 devir ceviriyodu,keza yeni civicler 241 ps8500 devir ceviriyo
s2000 240 ps 9000 devir ceviriyor opelin hangi aracı 8000 9000 devir ceviriyor.su anda civic sedan 1.6 bile 125 ps bizim vectra lar 1.6 105 ps
astralar 115ps.konuyu devirden acmısın devir cevirme olayında hondanın tartısması olmaz.arkadasımda type r var ordan biliyorum.Ama kalite saglamlık,güven hissi her türlü opel derim dediim gibi japonları sevemedim birtürlü

kardes ben hondacı falan deilim ömrümde japon aracına binmedim binmemde ama ortada bir gercek var oda honda motorlarının düşük motor hacimlerinde yüksek beygir gücü elde ettikleridir civic vtec 1.6 litre 160 beygir 8500 devir ceviriyodu,keza yeni civicler 241 ps8500 devir ceviriyo
s2000 240 ps 9000 devir ceviriyor opelin hangi aracı 8000 9000 devir ceviriyor.su anda civic sedan 1.6 bile 125 ps bizim vectra lar 1.6 105 ps
astralar 115ps.konuyu devirden acmısın devir cevirme olayında hondanın tartısması olmaz.arkadasımda type r var ordan biliyorum.Ama kalite saglamlık,güven hissi her türlü opel derim dediim gibi japonları sevemedim birtürlü

ben tartışma olsun diye demedim zaten bende hondalara düşman değilim hatta almayıda düşünebilirim demek istediğim hepsinin kendine göre bi tadı var honda yüksek devirle güç elde ediyo opel turbo takıyo sende hangsi zevkine uyuyosa onu alıyosun turbonun daha verimli olacağını düşünüyorum o ayrı ama yüksek devirleri görmek ayrı bi heyecandır o da zevk meselesi :good:

amerikanlar kaçbin devirde 500 600 beygir veriyor 16000 20000 devirdemi?

bmw 3.16 da 110 beygir bence hondanın öle yüksek beygir sunması tamamen firma politikası bmw ve opel in yapamadığından değil toyota auris de 125 hp ama hondayla toyotanın tork larına bakarsan politikalarını anlarsın...

mavigsı ın dediği gibi beygir araba sattırır tork yarıs kazandırır...

amerikanlar kaçbin devirde 500 600 beygir veriyor 16000 20000 devirdemi?
ya tartısma polemik halini aldı ne alaka simdi amerikan arabaları 6 litrelik 500 beygirlik amerikan arabaları konumuzun icinde deil ben bu forumda turbo motorlu aracla (corsa opc) atmosferik motorlu aracın( type r )karsılastırılmasını haksız buldum.kaldıki corsa type r ı yer dedim ama suda bi gercek drag yarıslarında bile turbo ve atmosferik diye araclar klasmanlara ayrılıyor ondan bahsettim

ya tartısma polemik halini aldı ne alaka simdi amerikan arabaları 6 litrelik 500 beygirlik amerikan arabaları konumuzun icinde deil ben bu forumda turbo motorlu aracla (corsa opc) atmosferik motorlu aracın( type r )karsılastırılmasını haksız buldum.kaldıki corsa type r ı yer dedim ama suda bi gercek drag yarıslarında bile turbo ve atmosferik diye araclar klasmanlara ayrılıyor ondan bahsettim

ben tartışmıyorum zaten sanal alemde böle bi olayada girmem sadece yazılana karşı kendi fikrimi yazıyorum yanlış anlaşılmasın yanlış anlaşılacaksada bi daha yazmam.

gerenk yok böle aptalca seyler yüzünden tartışmaya kavga etmeye:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri