Ufak bir kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar olay dün başımdan geçti kırmızı ışıkta beklerken minibüs arkadan aracıma çarptı arka tamponda hafif bir boya kabarması sol tarafında sivri bir çıkıntı ve tamponun sol taraftaki bağlantı noktasında bir çıkıklık oldu indik tutanak kağıdına tutanak tuttuk eniştem aracın fotoğraflarını çekti karşı tarafın ruhsat ve poliçesinin fotokopisini çektik bunları yaptık daha önce başımıza kaza gelmediğinden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bundan sonrasında ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...

yekili bir servise elindeki evraklarla git.gerekeni yapacaklar orda.

Teşekkür ederim..

Aynen elinizedeki evraklarla yetkili bir servise gidin.Gereken işlemleri onlar başlatıyorlar.İlk önce eksper tayin ediliyor sizin aracınızdaki hasarı tespit etmek için.Daha sonra aracınız tamire giriyor.Tamirden sonra masrafları genelde araç sahibi ödüyor(Çünkü çoğu servisin trafik sigortaları ile anlaşmaları yok sanırım).Yapmış olduğunuz masraflar 10-15 gün içinde, servise bırakmış olduğunuz banka hesap numaranıza yatırılıyor.

Geçmiş olsun :(

Geçmiş olsun. Aynı olay benimde başıma gelmişti hatırlayınca moralim bozuldu. Normalde kazadır gecerim çok canımı sıkmama ama gtc yi alk aldığımda heyecanla havesle özenle kullanıyorum aldığımın daha ilk gecesi ayının biri geldi vurdu. :D Pasta ile gecire bildiğim kadarını gecirdim onun dışında hiç işlem yaptırmadım.

geçmiş olsun..olayın süreci arkadaşların dediği gibidir..konu sizin dışınızda gelişiyor artık..

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun, Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.

Merhaba arkadaşlar olay dün başımdan geçti kırmızı ışıkta beklerken minibüs arkadan aracıma çarptı arka tamponda hafif bir boya kabarması sol tarafında sivri bir çıkıntı ve tamponun sol taraftaki bağlantı noktasında bir çıkıklık oldu indik tutanak kağıdına tutanak tuttuk eniştem aracın fotoğraflarını çekti karşı tarafın ruhsat ve poliçesinin fotokopisini çektik bunları yaptık daha önce başımıza kaza gelmediğinden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bundan sonrasında ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...
karşı tarafın ehliyet fotokopisini de alın. onunda mutlaka olması gerekiyor....

Geri