Ufak Çaplı bir Piknik (21.04.2007)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Bodrum' a gidiyorum yarın dönüşüm belli değil ama Cumartesiye dönersem gelmeye çalışırım. Yoğunum şu aralar... Araba da bulamadım zaten asabiyim :)

arkadaşlar ben haritayı hazırladım dün akşam evde kaldı internet gittide :D bu akşam eve gidince eklicem haritayı

Ben Engin çevirme yapacam. Resimleride koyarım artık
:saplak:

nası yani ya?

:eek:

Bu arada arkadaşlar;

Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşlar o saatte 2. Köprüden gelin ve köprüden çıkar çıkmaz Sağ taraftaki geniş boşlukta buluşun ;)

Orda toplandıktan sonra, İkinci köprüden devam etsinler ve "ÜMRANİYE-ÇAMLICA" çıkışından çıksınlar. O çıkıştan çıktıktan sonra hemen sağ taraflarında "Ümraniye Carrefour"u görecekler. Dilerlerse o Carrefour a girip, Anadolu yakasından gelecek olanlarda oraya gelir ve güzel bi şekilde Konvoy ilen geçebilinir Çamlıcaya, böylece isteyen alışverişini de ordan yapabilir... :D

acıbadem caddesinin sonunda bilkent kolejinin önünde buluşacaz. Karşıdan gelenler için kolay bir yer ama nerden çıkacağınızı bilen söylesin :)

Yeliz, Bilkent dediğin Bilfen di mi?

WALLA BEN KARIŞIDA OTURUYORUM AMA ( ANADOLU HİSARI ) WALLA BİLLA YOLU BİLMİYORUM..BİLEN BİRİNİN PEŞİNE TAKILMAM ŞART..YOKSA 2 GÜN SONRA SİZİ ANCAK BULURUM :)

BU ARADA ŞİMDİ DURUMU SON Bİ DEFA DAHA NETLEŞTİRELİM....

* MEKANDA OTURACAK YER YOK ..( MASA VS )

* AYAKTA TAKILICAZ,İSTEYEN BRANDA GİBİ BİŞİ GETİREBİLİR VE ÜZERİNDE OTURABİLİR..

* HERKES YİYECEK VE İÇECEĞİNİ KENDİ GETİRECEK
ET,TAVUK,DOMATES,BİBER,COLA,BİRA,ŞARAP VS..HER NE İSTİYOSA

* MANGALLARI ADI GEÇEN PİLOT KİŞİLER GETİRECEK AMA HERKES NE KADAR MANGAL GETİRİRSE O KADAR İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ TEK KULLANIMLIK MANGAL OLABİLİR MESELA.

*KÖMÜR,PEÇETE,PLASTİK ÇATAL,BIÇAK,BARDAK,ÇÖP TORBASI FİLAN GİBİ IVIR ZIVIRDAN HERKES BAGAJINA ATSA FENA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

VE EN ÖNEMLİSİ ÜZERİNİZE KESİNLİKLE KALIN BİŞİLER ALIN..HAVA SOĞUK ÜŞÜTMEYELİM..SONRA BAŞLIK AÇILMASIN "OPELİM HASTA" DİYE ;)

BAŞKA BİŞİ EKLEMEK İSTEYEN VAR MI ?

benim peşime takıl diyicem ama hızıma yetişebilirmisin :D

way be artık foto atarsınız demi dedik bi Yezocan ablamızdan ses geldi neyse sağolun yine de...

nası yani ya?

:eek:

Bu arada arkadaşlar;

Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşlar o saatte 2. Köprüden gelin ve köprüden çıkar çıkmaz Sağ taraftaki geniş boşlukta buluşun ;)

Orda toplandıktan sonra, İkinci köprüden devam etsinler ve "ÜMRANİYE-ÇAMLICA" çıkışından çıksınlar. O çıkıştan çıktıktan sonra hemen sağ taraflarında "Ümraniye Carrefour"u görecekler. Dilerlerse o Carrefour a girip, Anadolu yakasından gelecek olanlarda oraya gelir ve güzel bi şekilde Konvoy ilen geçebilinir Çamlıcaya, böylece isteyen alışverişini de ordan yapabilir... :D

bence en mantıkLısı ve güzeLi bu abi ;)
Bu buLusma için bi saat beLirLeyeLim hepimiz orda buLusaLım ona göre buLuştuğumuz yerden konvoy halinde gideLim..Eğer buLusma saatimiz 6.30 ise 5.30-6.00 gibi bahsettiğin yerLErde oLmaya caLısıLsın..Ona göre konvoy haLİnde gideLİm ;)

MERAK ETMEYİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI ÇEKİCEZ UZAK OLAN OPELİMCİLER İÇİN .... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri