Ufak Çaplı bir Piknik (21.04.2007)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşlar o saatte 2. Köprüden gelin ve köprüden çıkar çıkmaz Sağ taraftaki geniş boşlukta buluşun ;)

tmm uyar maslakta felan bi benzinlikde yada herhangi biyerde buluşalım?

2.kopruden gectikten sonra bulusma fikri guzel...avp yakasından gelicek olanları saat 5:30 da orda bekliyor olucam toplanır birlikte gideriz....daha iyi olur hem...

bence en mantıkLısı ve güzeLi bu abi ;)
Bu buLusma için bi saat beLirLeyeLim hepimiz orda buLusaLım ona göre buLuştuğumuz yerden konvoy halinde gideLim..Eğer buLusma saatimiz 6.30 ise 5.30-6.00 gibi bahsettiğin yerLErde oLmaya caLısıLsın..Ona göre konvoy haLİnde gideLİm ;)

faruk sen sirinevlerden geliyosun senle burda biyerde bulusupta 2.kopruye birlikte gidebiliriz istersen...

faruk sen sirinevlerden geliyosun senle burda biyerde bulusupta 2.kopruye birlikte gidebiliriz istersen...

oLur benim için sorun oLmaz ama ben 4e kadar bakırköyde oLucam o saatte bakırköyden geLicem...En ii yer köprü çıkısı bosLuk..BuLusma yerimiz orası oLsun...

Anadolu yakasından gelecekler;

Tahminim çoğu Bostancı, Kadıköy taraflarından gelecek...

Sizde ikinci köprü yolundan gelin işte, ÇAMLICA-ŞİLE çıkışından çıkın, Ümraniye Carrefour a girin, herkes orda toplansın :]

engin güncel listeyi bi daha görelim mi ?

1.Nida
2.Dragon
3.NighTFlighT
4.Corsa N
5.ozgsi ( Oğuzhan ) +1 kisi
6.Armada
7.yezocan +1,5
8.tarıkc

9.PHaRUcK +2
10.Speedy Forever
11.Skyeye
12.aga78

Diye Gözüküyor :]

Ben Bodrum' a gidiyorum yarın dönüşüm belli değil ama Cumartesiye dönersem gelmeye çalışırım. Yoğunum şu aralar... Araba da bulamadım zaten asabiyim :)
Gelsen şaşardım zaten. Gelecekseniz ben alırım sizi ama dert etme :) Ben arabasızken sen az taşımadın beni arabayla sağa sola. unutmadım yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri