ultra-blue:corsa-c

evet , heleki e36 nın tadı, motor sesi bi başkadır derler.. 5 kat fark biraz abartı heralde ? cidden o kadar fark olursa parayı bulsakta bmw mercedes alınmaz o zaman :S

abartısız sürüş dinamiği, motor sesi aynen öyledir, yakıt konusunda da abartmıyorum, benim aracım 1993 model 3.20ci di, araç 6 silindir,2000cc m52 vanos motora sahipti.benzinin litresi 3.4 lirayken aracım en sakin devirsiz kullanımda bile kmde 75 kuruştan aşşagı kesinlikle yakmıyodu.azcık gaza dayanddımda da rahat km de 1lirayı buluyordu.o sıralar corsaları takipteydim 1.3cdtı sahipleri uzun yolda 14-15krştan bahsederlerdi inanamazdım.belirli bi zamandan sonra bu yakıt konusu çok canımı sıkmağa başladı sanki araba benim değil benzinlikçi abinindi, 25liralık benzine maksimum 30km yapmanın ne demek olduğunu o zamanlarda çok iyi anladım.sanki lunaparktaki go-kart aracı gibi o kadar para sayarsın 15-20 dakka sonra biter ya aynen öyle.son zamanlarında maddiyattan dolayı gaza basamaz olmuştum sanki gaz pedalına bir iğne yerleştirilmiş ben bastıkcada canımı yakıyordu.+mekanik masraflar+ yedekparçasındaki uçuk fiyat listeleri vs. vs. artık buna bir dur deme vaktinin geldiğini düşünerek satma kararı aldım.
şi,mdi ise yeni corsamla çok mutluyum, Allah bozmasın bu araçla yüzüm hep güldü:D.

bmw 100 km de yaklaşık 22 litre falan yakıyomuş demekki :S bu kadar astronomik fark olduğunu bilmiyodum açıkçası.. yorumlar için teşekkürler

dün; uzun süredir güneşten solmuş arka cam filmini söküp en koyu derece çizilmez yeni filmi kendi imkanlarım dahilinde montajlamaya çalıştım fakat elimde saç kurutma makinesi olmadığından pekte içime sinmesede çekmiş bulunduk.uzaktan hoş görünüyor fakat yakından film ek yerleri kendini belli ediyor:mad:.

28jicjp.jpg

madem konu güncelleniyor birde önden çekilmiş fotosu olsun:cool:.

a5umf.jpg

abartısız sürüş dinamiği, motor sesi aynen öyledir, yakıt konusunda da abartmıyorum, benim aracım 1993 model 3.20ci di, araç 6 silindir,2000cc m52 vanos motora sahipti.benzinin litresi 3.4 lirayken aracım en sakin devirsiz kullanımda bile kmde 75 kuruştan aşşagı kesinlikle yakmıyodu.azcık gaza dayanddımda da rahat km de 1lirayı buluyordu.o sıralar corsaları takipteydim 1.3cdtı sahipleri uzun yolda 14-15krştan bahsederlerdi inanamazdım.belirli bi zamandan sonra bu yakıt konusu çok canımı sıkmağa başladı sanki araba benim değil benzinlikçi abinindi, 25liralık benzine maksimum 30km yapmanın ne demek olduğunu o zamanlarda çok iyi anladım.sanki lunaparktaki go-kart aracı gibi o kadar para sayarsın 15-20 dakka sonra biter ya aynen öyle.son zamanlarında maddiyattan dolayı gaza basamaz olmuştum sanki gaz pedalına bir iğne yerleştirilmiş ben bastıkcada canımı yakıyordu.+mekanik masraflar+ yedekparçasındaki uçuk fiyat listeleri vs. vs. artık buna bir dur deme vaktinin geldiğini düşünerek satma kararı aldım.
şi,mdi ise yeni corsamla çok mutluyum, Allah bozmasın bu araçla yüzüm hep güldü:D.
irfanım okudumda konunu benim 328 ia4 üm vardı 13 litreyi geçmiyodu istanbulda,antalya dada bir 320i convertible m vardı ki onlar daha ağırdır en fazla yaktığı 13 litre..28 trafiğe göre 14 litre yaptığı olabiliyordu...

Rengi benim corsanın koyulaşmış ve birazda eskimiş haline benziyor :)

İrfan canlandır şu arabayı, çok gariban duruyor. :D

irfanım okudumda konunu benim 328 ia4 üm vardı 13 litreyi geçmiyodu istanbulda,antalya dada bir 320i convertible m vardı ki onlar daha ağırdır en fazla yaktığı 13 litre..28 trafiğe göre 14 litre yaptığı olabiliyordu...

başkalarını vede seni bilmem ama bu devirde benim binebileceğim ekonomide bir araç değiller malesef.yedek parçası olsun, vergisi olsun, yakıtı olsun her yönü ile benim bütçeyi aşar aga:(.

canıını sevem be bmw nin...
bi corsa ya bulaştım ömrümü tüketti arabadan bezdirdi beni 330 vergisi var..328 96 modeldi vergiside yoktu masrafıda :)
opel patlamaya hazır bir bompa..

İrfan canlandır şu arabayı, çok gariban duruyor. :D

bunu bende istiyorum ama araba napsın benim gibi fakir fukaranın eline düştü:rolleyes: ama elimden geldiğince imkanlar dahilinde bişiler yapmağa çalışıyorum.bu yazıyı okuyunca dayanamadım gittim bir iki ufak tefek değişiklik yaptım.
yapılanlar:
-inwells marka 4lü beyaz led ön parklar.10tl
-osram marka h7 beyaz uzun halojen lambalar.50tl
-plaka için ilginç stickerlar 50krş
zaten kısa farımda daha önceki sahibi beyaz lamba takmıştı şimdi ön lambalar tamamen bembeyaz oldu. eskiye nazaran baya baya iyi oldu kanımca.

park ledler:
ioiznr.jpg

uzun ışıklarımız(park, kısa, uzun hepsi aktif):
x2ky74.jpg

plaka stickerlar:
33lo28y.jpg

15hbl2d.jpg

napıp edip bu arabanın tipini kurtarmak gerek...
what_a_lucky_escape_02429_009.gif

Son düzenleme:
Geri