- Konuyu Başlatan
evet , heleki e36 nın tadı, motor sesi bi başkadır derler.. 5 kat fark biraz abartı heralde ? cidden o kadar fark olursa parayı bulsakta bmw mercedes alınmaz o zaman :S
abartısız sürüş dinamiği, motor sesi aynen öyledir, yakıt konusunda da abartmıyorum, benim aracım 1993 model 3.20ci di, araç 6 silindir,2000cc m52 vanos motora sahipti.benzinin litresi 3.4 lirayken aracım en sakin devirsiz kullanımda bile kmde 75 kuruştan aşşagı kesinlikle yakmıyodu.azcık gaza dayanddımda da rahat km de 1lirayı buluyordu.o sıralar corsaları takipteydim 1.3cdtı sahipleri uzun yolda 14-15krştan bahsederlerdi inanamazdım.belirli bi zamandan sonra bu yakıt konusu çok canımı sıkmağa başladı sanki araba benim değil benzinlikçi abinindi, 25liralık benzine maksimum 30km yapmanın ne demek olduğunu o zamanlarda çok iyi anladım.sanki lunaparktaki go-kart aracı gibi o kadar para sayarsın 15-20 dakka sonra biter ya aynen öyle.son zamanlarında maddiyattan dolayı gaza basamaz olmuştum sanki gaz pedalına bir iğne yerleştirilmiş ben bastıkcada canımı yakıyordu.+mekanik masraflar+ yedekparçasındaki uçuk fiyat listeleri vs. vs. artık buna bir dur deme vaktinin geldiğini düşünerek satma kararı aldım.
şi,mdi ise yeni corsamla çok mutluyum, Allah bozmasın bu araçla yüzüm hep güldü.