ultra-blue:corsa-c

canıını sevem be bmw nin...
bi corsa ya bulaştım ömrümü tüketti arabadan bezdirdi beni 330 vergisi var..328 96 modeldi vergiside yoktu masrafıda :)
opel patlamaya hazır bir bompa..

benim araç 1.3 aga 6 aylık 105 liraydı. çok şükür şuana kadar başıma aşırı bi masrafta açmadı. seninki 1.7 olduğundan vergisi biraz kabarıkmış.330 tl 6 aylık mı senelik mi?

İrfan aga o plakadaki stickerleri biz görmedik sende yapıştırmadın. :D

İrfan aga o plakadaki stickerleri biz görmedik sende yapıştırmadın. :D

plakadaki stickerlar benimde içime pek sinmedi açıkcası.az kalsın ilerleyen zamanlarda sökebilirim;).ama yeni beyaz lambalar bence eskiye nazaran gayet iyi oldu.

plakadaki stickerlar benimde içime pek sinmedi açıkcası.az kalsın ilerleyen zamanlarda sökebilirim;).ama yeni beyaz lambalar bence eskiye nazaran gayet iyi oldu.

Nerelerdesin sen yav, neden uğraman buralara. :D

Nerelerdesin sen yav, neden uğraman buralara. :D
15 günlük memlekete gitmiştim, doyasıya gezdim tatil yaptım.görev icabı bulunduğum yerde(şark) pek gezilip görlecek yer olmadığından bu 15 günün tadını çıkarttım;). bu fırsat her zaman ele geçmez bizim meslekte:(:(:(.

15 günlük memlekete gitmiştim, doyasıya gezdim tatil yaptım.görev icabı bulunduğum yerde(şark) pek gezilip görlecek yer olmadığından bu 15 günün tadını çıkarttım;). bu fırsat her zaman ele geçmez bizim meslekte:(:(:(.

İyiymiş o zaman. :D Bu arada ne işle meşgulsünüz?

fen bilgisi öğrt. mezunuyum ama atamalarımız çok az olduğundan kendi mesleğimi yapmıyorum.istemeyerek, mecburiyetten seçmiş olduğum, iç işlerine bağlı bir memurluk. daha fazla detay vermeyeyim:)...

fen bilgisi öğrt. mezunuyum ama atamalarımız çok az olduğundan kendi mesleğimi yapmıyorum.istemeyerek, mecburiyetten seçmiş olduğum, iç işlerine bağlı bir memurluk. daha fazla detay vermeyeyim:)...
Tamam bende daha fazla gelmiyorum üzerine. :D

hf8t5.gif

mesleğim hakkında fazla soru sormaman bencede iyi olur:D:D:)

Beklenen gif geldi. :D :D

Geri