ustalar bu jantlar 14 inc sanırım benim araca olurmu
Olur tabi olmasınada senin lastiklerin ebat neydiki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ustalar bu jantlar 14 inc sanırım benim araca olurmu
175 65 14 ustaOlur tabi olmasınada senin lastiklerin ebat neydiki?
175 65 14 usta
dostum 14 gözüme çok küçük görünüyor artık, 16 mı yapsam diye düşünür olmuştum bi aralar hatta.1.3cdtı da ama 15 karar bence.ama bu jantı bulmakla iyi iş çıkartmışsın ebatından memnun olanlar için güzel bir seçenek olabilir bencede.Bakın ne buldum? 14x7"
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...4x100-14x7,0-degisik-renkler-119800606/detay/
Corsa-c.uk da meşhur jantlar arasındadır kendisi.
könig candy e benziyor ama ifot senin araba basıkken sarısı ne güzel durur
siyah göbekli krom çerçeveli olanı senin araçta güzel dururdu bence...ben candy alırdım ama araba renkten kaybediyor...kırmızı herşeyle kombinleyemiyosun...
metal gri,mavi,yeşil,siyah çok güzel işler çıkıyor bu renklerden,daha aykırı şeylere yatkın
yok ortak nete takılmak için vakit bulamadım.O değilde bizim İrfan nerelerde yine, yabancı forumlardamı gezer yoksa?
merak etme dostum ben hepsini imana getircem, sen hiç kafanı yorma:sopa:.c c.uk ta teoman diye birini mi gördüm ne ??
schmidt i takmış kafaya diyo bilader insanmısınız siz nasıl takıyonuz bu jantları sürtmüyormu diye
iyi rast geldiBaşka bi forumda karşılaştık geçen İrfanla, c.co.uk da an meselesi o zaman.
ortak google crome kullan direkt lisans çevrisi yapıyo.bütün ne var ne yok şak diye türkçe.bende üye oldum da sardıramadım daha
14 ufak dostum 15 e geçmelisin bence, bu arada sana 15lik bi ürün tavsiyesinde bulunabilirim eger istersen.satıcı indirimde yapar eminim iki takım istersek eger.ustalar bu jantlar 14 inc sanırım benim araca olurmu
tüm sualleri iman gücü ile yanıtladım hacı.Herkese yetmiş adam bi anda.
irfanım havada vites attırmışsın