ultra mavi corsa c jant seçimi

senın begendıgın bbsler bundan bın kat daha ıyı bence sen aradınmı hocam adamı?

metin hocam bunlarda çok hoş duruyolar bence bu renk corsada bi ayrı güzel olmuş.ama 7.5 ofsetli et20 değeri ile arka çamurluklarda sürtme yapıcağı kesin.esnemeyi azaltmak için arka helozonlara takoz koymak lazım.fiyatıda bi hayli uçuk zaten.evet aykut beyi aradım 7ofsetli et20-24-27 ye kadar varmış. sanırım kurtarır diyo kesin bişey diyemiyor.1 aya kadar daha farklı modeller gelicek eğer aceleniz yoksa bekleyin dedi.aradığım 15inç 7.5 ofsetli et38 ölçülü bbs malesefki yok:(. az daha bekleyip olmadı lenso bsx lerin siparişini vericem...

metin hocam bunlarda çok hoş duruyolar bence bu renk corsada bi ayrı güzel olmuş.ama 7.5 ofsetli et20 değeri ile arka çamurluklarda sürtme yapıcağı kesin.esnemeyi azaltmak için arka helozonlara takoz koymak lazım.fiyatıda bi hayli uçuk zaten.evet aykut beyi aradım 7ofsetli et20-24-27 ye kadar varmış. sanırım kurtarır diyo kesin bişey diyemiyor.1 aya kadar daha farklı modeller gelicek eğer aceleniz yoksa bekleyin dedi.aradığım 15inç 7.5 ofsetli et38 ölçülü bbs malesefki yok:(. az daha bekleyip olmadı lenso bsx lerin siparişini vericem...

anladım hoccam kısmet bu ısler benımde bugun sondu yarın fotolar gelcek ınsallah :)

irfanım scmidt tak replika diyecemde ondada et offset kol gibi...
ama ben senin arabanın aynısından bir resim gördmüştüm,4 kapı ultra blue vallahi o sana dediğim krom bsa shadow nasıl duruyordu görmen lazımdı,artı arabada basık değildi...

bence kötü jant yok,arabaya uymayan var...bir ararsan belki görürsün resmi..

İrfan sana arabanın konusunda BSA 323 jantlardan bahsetmiştim, benim eski aracım bu, 15x8" jantlar, 195/45/15 ile kullanıyordum, şimdilerde 185/45/15 lastikler var piyasada, dahada streç yapabilirsin o lastiklerle, bu jantlardan piyasada pek bulunmuyor artık, çıkmasını buldum geçenlerde, değerlendirebilir durumdaydı;

30277_396286344540_5075750_n.jpg

30277_396286409540_4260537_n.jpg

30277_396286459540_3877294_n.jpg

Şimdi sen et soracaksın, malesef et sini bilmiyorum, ancak sahibindende bi ara kırmızı bi corsa c de takılıydı jantlar, çok hoştu, jantlarım yeni olmasa bende düşünebilirim.

irfanım scmidt tak replika diyecemde ondada et offset kol gibi...
ama ben senin arabanın aynısından bir resim gördmüştüm,4 kapı ultra blue vallahi o sana dediğim krom bsa shadow nasıl duruyordu görmen lazımdı,artı arabada basık değildi...

bence kötü jant yok,arabaya uymayan var...bir ararsan belki görürsün resmi..

aynen dediğin gibi dostum.ama ofseti fazla olmasını istiyorum zaten, lastikleri iyice gersin.7 ofsete de 165-50-15 lastikler çok güzel geriliyor fakat bu sefer taban fazla ince kalıyor. en azından 7.5-8 ofset civarı olsun ki 175-50-15 takıp gerdireyim. geniş taban 45 yanaklada güzel geriliyor fakat 45 yanaga da düşmek istemiyorum ama et si biraz yüksek olmalı jant çamurluktan fazla dışarı çıkmaması için:sopa:

İrfan sana arabanın konusunda BSA 323 jantlardan bahsetmiştim, benim eski aracım bu, 15x8" jantlar, 195/45/15 ile kullanıyordum, şimdilerde 185/45/15 lastikler var piyasada, dahada streç yapabilirsin o lastiklerle, bu jantlardan piyasada pek bulunmuyor artık, çıkmasını buldum geçenlerde, değerlendirebilir durumdaydı;

30277_396286459540_3877294_n.jpg

Şimdi sen et soracaksın, malesef et sini bilmiyorum, ancak sahibindende bi ara kırmızı bi corsa c de takılıydı jantlar, çok hoştu, jantlarım yeni olmasa bende düşünebilirim.

gayet güzel görünüyor. zaten koyu renkli araçlara krom kaplamalı ofsetli jant çok güzel duruyor.verdiğin örnekteki gerginlik benim için yeterli fakat yanak genişliğini 50 yaptımmıda bu görünümü sanırım 8 ofsette elde etmek mümkün değil:(.175-50-15 ile bu görünüme biraz olsun yaklaşılabilir.bu lastiklerin markası nedir?

GT Radial markaydı, 45 yanak olduğundan çok hoştu gerginliği ve basıklığı.

Geri