ultra mavi corsa c jant seçimi

abi jant işi sadece al tak olan bir şey değil araba modifiyesi bence bir sanat o yüzden janttan önce ve sonra yaptığın ve yapacakların çok önemli abi o yüzden bunları da eklersen çok daha net görüşler belirtilmiş olur benim şahsi görüşüm volk rays te37 nin ve könig in beyazı olabilir zira könig candy corsa c lere çok yakışıyor ama jantta renk seçimi çok önemli onu göz ardı etme bence

TE37 takacaksan piyasada 15x7.5 olanları var, daha derin duruyor, orjinaline daha yakın, diğer forumda 1.7 corsada var hani? :)

bu te 37den bır ornek gosterebılırmısınız bende aynı araca bakıyorumda tek kapısına tabıkıı mst abımınkının aynısını ıkızı aynı renk :D gri arabaya hangı renk gıder sizce :)

Beyaz dışındaki her renk altın sarısı olabilir açık mavi, hatta Yeşil falan bile olabilir :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kesinlikle bbs derim ben. ya siyah yada bronz renk olmali...

bu ara başlayacak bronz modası !!! daha hiç yok ben boyasammı ?

bu te 37den bır ornek gosterebılırmısınız bende aynı araca bakıyorumda tek kapısına tabıkıı mst abımınkının aynısını ıkızı aynı renk :D gri arabaya hangı renk gıder sizce :)

Te37 lere örnek çok aslında, bu jant et ve ofset olarak birkaç çeşiti var, ben geçenlerde bu aracı gördüm ve çok yakışmış, ancak lastikler 195/45/15 sanırım.

i1em9f.jpg

Bu arada fotoğraf alıntıdır..!

Te37 lere örnek çok aslında, bu jant et ve ofset olarak birkaç çeşiti var, ben geçenlerde bu aracı gördüm ve çok yakışmış, ancak lastikler 195/45/15 sanırım.

i1em9f.jpg

Bu arada fotoğraf alıntıdır..!

evet bencede arac cok gzll ben baktımda bu jantlardan ıkıncı el yok sıfır almaya kalktımmıda para yetısmıyor :D napcaz :D

evet bencede arac cok gzll ben baktımda bu jantlardan ıkıncı el yok sıfır almaya kalktımmıda para yetısmıyor :D napcaz :D
Koskoca İstanbul'da bana jant lastik imkansızlığından bahsetmeyin, biz burada Konya'da neler buluyor, alıyor takıyoruz. :D

Bu jantlardan burada bi jantcıda sıfır takım olarak 600 liraya var, ayrıca yine başka bir forumda jant+lastik olarak takım var 800 lira gibi bi rakamdı yanılmıyorsam.

Koskoca İstanbul'da bana jant lastik imkansızlığından bahsetmeyin, biz burada Konya'da neler buluyor, alıyor takıyoruz. :D

Bu jantlardan burada bi jantcıda sıfır takım olarak 600 liraya var, ayrıca yine başka bir forumda jant+lastik olarak takım var 800 lira gibi bi rakamdı yanılmıyorsam.

yollarmisin ana o linki hocam:)?

volk lar sanki 14 gibi...
araba yerle bir olmasına rağmen jantlar yine küççük !!

Geri