ultra mavi corsa c jant seçimi

Res,mlerdeki jantlar güzel duruyor ancak aracı o kadar düşürmeyince de benc çok sırıtıyor. Özellikle 18'' ölçüsü altındaki jantlara bir de ofset eklenirse jant küçücük duruyor. Bu görüntünün kendini kurtarması için de aracı iyice sürüngen yapmak lazım ki ülkemizin güzel yollarında arabaya zarar

söylediklerinizde haklısınız aynen de dediğiniz gibi oluyor.fakat bir çözüm önerisinde de bulunmamışsınız.peki siz ne tavsiye edersiniz? stok stok dolaşalım mı?:D

yook ben bbsden vazgectim ya spoon bakiyorim yada te 37

anladım.spoonlar sanki bu araçlara pek gitmiyor gibi.o zaman te37 leri düşünün derim.bronz renkli olanlarından.gri araca güzel gider diye düşünüyorum.

Çözüm basit aslında eğer coilover alıp aracı istediğiniz zaman 6-7 cm basma imkanınız yoksa 18'' altındaki ölçülerde ofsetli jantlardan uzak durun.

Eğer bu tür bir imkan yoksa 3,5 luk yay ile jant göbeği küçük olan 15-16'' jantlar gayet dolgun ve hoş duracaktır.

Çözüm basit aslında eğer coilover alıp aracı istediğiniz zaman 6-7 cm basma imkanınız yoksa 18'' altındaki ölçülerde ofsetli jantlardan uzak durun.

Eğer bu tür bir imkan yoksa 3,5 luk yay ile jant göbeği küçük olan 15-16'' jantlar gayet dolgun ve hoş duracaktır.

coilover gerçekten çok iyi olurdu ama arabaya ayırmış olduğum bütçemi baya bi aşar.aşırı sert olmayan, yumuşak bir 3.5 luk yay olabilir.ama ben bu bbs tarzı jantlara bayağı bi kafayı takmış bulunmaktayım:D...

dün yine malum jantlar hakkında araştırma yaparken bir sitede karşılaştım,benim bayağı bi hoşuma gitti. zaten sarı rengin mavi araçta güzel duracagını düşünüyodum fakat bu renk corsa c de hiç bir örnegine rastlamamıştım taki düne dek. 195x45x16 lastiklerle 7.5j ofsetle çok hoş durmuş bence.çok araştırdım ancak ülkemizde yüksek et değerli 7.5 ofsetli bbs denk gelmedi. 16x7.5j et 35 yada et38 işime çokta güzel yarar aslında, sürtme problemide olmaz. ama piyasada bu ölçüde bbs yok sanırım:mad:. gören duyan bilen arkadaş varmı acaba form da:confused:? yoksa eger sabredip ya bu ebatlarda çıkmasını bekliycez yada 15 lensolara talim olcaz.aslında lensolar 7 yerine 7.5 olaydı onada kabulüm.

A3FB7F2F-FD13-41F4-A181-E7965A9D6ED4-24192-000021B51D703A83-1_zpsecf36e46.jpg

corsaEB1C1DA6-0D73-4BAA-9BA2-9288076D8C75-24356-000021C6A6D95120_zpscab1e2fe.jpg

sen yay alıcakmısın hocam ben spoon jant buldum bızım burda mıshelınde orjınal konıg marka garantili fln 550 lıraya vercek adam tanıdık cıktı istersen sanada alabılırım fıyat ve model uygunsa abıcım

süper fiyat kacirmayin derim...

sen yay alıcakmısın hocam ben spoon jant buldum bızım burda mıshelınde orjınal konıg marka garantili fln 550 lıraya vercek adam tanıdık cıktı istersen sanada alabılırım fıyat ve model uygunsa abıcım

sağolasın, eyvallah hocam, nedendir bilmem ama spoon jantları corsalara pek yakıştıramıyorum, zevk meselesi;).zaten jantların %90 ı belirli fiyat standardına göre satılırlar(piyasaya yeni çıkan, az bulunan, ender görülen, modeller hariç) 13ler 350, 14ler 450, 15ler 550, 16lar 650 gibi:D.yay olarak 3cm h&r düşünüyorum çok tavsiye eden var.sende bir araştır istersen bilgilerimizi paylaşalım, böylelikle uygun bir bütçeyle ortaya kayda değer araçlar çıkartabiliriz;).paylaştığın bilgiler için tekrardan teşekkürler.

sağolasın, eyvallah hocam, nedendir bilmem ama spoon jantları corsalara pek yakıştıramıyorum, zevk meselesi;).zaten jantların %90 ı belirli fiyat standardına göre satılırlar(piyasaya yeni çıkan, az bulunan, ender görülen, modeller hariç) 13ler 350, 14ler 450, 15ler 550, 16lar 650 gibi:D.yay olarak 3cm h&r düşünüyorum çok tavsiye eden var.sende bir araştır istersen bilgilerimizi paylaşalım, böylelikle uygun bir bütçeyle ortaya kayda değer araçlar çıkartabiliriz;).paylaştığın bilgiler için tekrardan teşekkürler.

yaw hr olabılır ama fıyat gercekten cook yuksek degılmı abıcım fkde ıstemıyorum bugun apex alcaktım bıtmıs oda ıyı dıyorlar ama bılmıyorum yaw ıkıncı el olsa cook daha ıyı olur ama gzl bır fıyat alırsan ve bana yazmazsan vallaha kuserım :) ıkı kısı alsak ındırım yaparlarmı fln dıye en azından bana kargolarsın sen :)

Geri