- Konuyu Başlatan
Yanlış anlaşılmasın ama bence çöp bir ürün o kadar parayı ona vereceğime kendime en kalitelisinden 9-10 TL ye gojo marka mikrofiber bez alırım (ki bu 3. yılım halen daha aynı bezi kullanıyorum kalitesini varın siz düşünün , bezi hem iç hem dış temizlemede ve durulamada kullanıyorum) cebimde kalan para ilede stil marka (diğer iyi markalarda olabilir) torpido parlatıcı sünger alırım bir güzel aracın göğsündeki tozları aldıktan sonra parlatırım keyfime bakarım
Yok yanlış anlamam , tüm akrabalarımın çöp olarak gördüğü 98 model bir arabam var. Tabi bu durum onların gözünden bakınca öyle, ben ise onların tasvip ettiği 2010-2013 model boş araçları çöp olarak görüyorum, herkesin bakış açısı neticede.
Aldığım setin içinde bahsettiğin mikrofiber bez ile kıyaslanacak bir parça göremiyorum ve zaten sadece 15 liraya aldım, 10 liraya alacağım mikrofiber bezi suya karıştırıp köpürtemem veya lastiklerin yanaklarına ve tampondaki siyah kısımların tozlu görüntüsünü koyultamam, camları parlatamam veya jant plaka vesaire yerlerdeki kirleri sökerken kullanamam, ki zaten camlar kaporta ve araç içi olmak üzere 3-4 tane mikrofiber bezim mevcuton:
Bu araç içi cilaya da çok karşı çıkılmış, ilk onu denemeyi düşünüyorum, benzinliklerdeki yıkama makinasına sokmak kadar zarar vermez sanırım arabaya. ( farkındayım biri kaporta biri iç aksam )