Bak bu güzeldi işte Tabiki kendi zevklerimizi ve güvenliğimizi düşünürken başkalarınıda düşünmek lazım.Tabi bu sadece xenonlarla da sınırlı değil.
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben pek umursamıyorum mercekli yada merceksiz farları.Ben tamamen kendi şeridime konsantre oluyorum.Ha, merceksiz xenon a karşı çıkıp sis farlarına xenon takanlarda gördüm.Sizin şahsınızda söylemiyorum tabi.Ha, benim araçlarımda zaten orjinalmercekli farlar vardı, şu anki aracımda zaten söylemem gerek yok.Ama ben kemal olarak hiç böyle şeyleri umursamadım.
Ama, eğer genel olarak bir şikayt varsa, diğer sürücülerin bu faktörü göz önüne alıp, bir tek kendilerinin araç sahibi olmadığını benimseyerek buna göre davranmaları lazım.Sadece xenon da değil.Teyplerini açtıklarında, çalışma prensipi karşıdan gelen sürücüyü yanıltmaya yönelik olan şu amerikan park denen sistemlerde (sağ sinyal veriyorsunuz sinyali kapattığınızda devre kendini tamamlayana kadar 2-3 saniye geçiyor ve solsinyal yanık durarak sola dönecekmişsiniz gibi algı yanılmasına sebep oluyor.Sonra al sana kaza!).Şu abart egsozlar onunla birleşip aracın sesini yükselten hava filitreleri.Aracıma kamera sistemi taktım ve bu tipleri trafiğe şikayet ediyorum.Ama xenon konusunda dediğim gibi.Eğer genel bir şikayet arsa insanlık bilinci içinde diğer sürücülere de saygı gösterip gereğini yapmak lazım.
İnan abi bu konuda çok şikayet var genel olarak trafikte.Kimisinin ki florasan lamba gibi
Standart ampulun performansından memnun olmayanlara ısrarla bosch plus90 ampul tavsiye ederim, yeterince tatmin edecektir.
Ayrıca Amerikan park konusunda sonuna kadar katılıyorum yanıltıcı olabiliyor