Üniversite Ögrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim haftaya başlıyor. Bende Alttan İşletme ve Temel lojistik bilgisi dersini alıyorum ve nedense güvenemiyorum kendime hala. Korkuyorum içten içe :D

tabii mezunlarda katılabilir... güzel bir bilgi paylaşımı olur bence..

İzmitliyim.
Istanbul Fatih Universitesi
Amerikan Kültürü ve Edebiyatı 3.sınıftayım..

bende varım... 4. sınıfım inşaat müh okuyorum..

Yav F Sayfasından Koptum Senin Bölümü Merak Ediyordum Bende :) Makine He Güzel Sevindim Alican Geçte Olsa Tebrikler :D

Sağol Cengiz abi girdik bakalım inşallah bitirip çıkabilirim :D

ben de hitit de 4 . sınıf ögrencisiyim... ve maalesef hala fizik 1 dersini almaktayım... vizeler ne zamn baslıyo arkadaşlar...

Vizeler başladı yarında matematik var naparım bilmem daha başlardayız limite sağdan soldan yaklaşıyoruz türev filan alıyoruz:D fiziği sanırım bende baya zor vericem:(

valla benim dorduncu alısım allah sana gostermesın... cok kotu bı durum...

hoşgeldiniz... arkadaşlar....

birde beni bekleyen mukavemet, akışkanlar mekaniği gibi dersler var sanırım :D bitek teknik çizimi sevdim :D autocad de 20 dk da çiziyorum 80 dk pc nin başında kafama göre takılıyorum derste :D

Vizeler başladı yarında matematik var naparım bilmem daha başlardayız limite sağdan soldan yaklaşıyoruz türev filan alıyoruz:D

birde diferansiyel denklemler var ki sorma... her derste karsına geliyor... akışkanlar mekaniğinde falan...

valla mukavemete kurban olcan sana soleyim... akışkan sistem kontrol mekanizmalar sayısal derken omrun bıtecek... kolay gelsin hepimize...

Geri