Üniversite Ögrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
memleket izmir
üniverste inönü üniversitesi güzel sanatlar fakültesi müzik teknolojisi 2.sınıf

en zevkli ders teknik resim zaten... başka yok...

Ahh ahh içim karardı :D birde dersi 32 erkek 1 kız la işleme konusu varki akıllara zarar. Bugün Türk dili dersine halkla ilişkiler bölümüyle birlikte girdik amanın cıvıl cıvıl sınıf :D :D

Ah ahhh kızların sosyal hayat için ne kadar onemlı olduklarını ogretıyor bu bolum ınsana... çoğu zamn bır kızı bıle bulamıyoruz maalesef...

yanlış anlaşılmasın kötü niyetle aramıyoruz sadece bi muhabbet edelim ince bi ses tonu duyalım :D Küfür kıyamet 30 tane erkek bi salondan çıkıp labaratuvara giderken etraftakilerin bakışları çok komik oluyor :D :D

selam arkadaşlar forumdaki üviversite ögrencileriyle bir grup oluşturalım dedim... Ne dersiniz... Hem bir paylaşma ortamı da olusturmus oluruz böylece...arkadaşlar mesaj yazarken memleketinizi, okuduğunuz şehri ve bölümünüzü belirttirseniz sevinirim... Katılmanız dileğiyle...
ankarada yaşiyorum kirikkale üniverstesi iktisat 2.öğrencisiyim arkadaşim grup oluştur katilalim :) güzel olur

arkadaşlar desler konusunda bu kadar karamsar olmayalım yaaa.
aslında her gün tekrar ettikmi derslerimizi çok rahatlıkla geçebiliriz dimi?:)
(ama yapmıyoruz eşşeklik bizde) :D

istanbul beykent üniversitesi turizm ve seyahat işletmeciligi 2 sınıf (bu gisişle okul uzucak ya nese )
istanbulda oturuyorum :)

oktay aydogdu
erciyes üniversitesi

karadeniz teknik üniversitesi biyomedikal mezunuyum çok özledim okul günlerimiş be 2 sene oldu bitireli dün gibi ilk gittiğim gün 2003 eylülde bi gittim dedim ne b.. yicez şimdi ahada geldik :D ahada bitti asıl şimdi napcaz derken askere gittik geldik şimdide çalışyıoruz inş. hayırlısıyla bitirirsiniz hepinizde gönlünüze göre bi iş bulursunuz ;)

Geri