ürün hakkında bilgi veririmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
arkadaşlar bu ürünü dün yetkili serviste calısan elamanlardan biri verdi (ücret talep etmedi) bu ürün hakkkında bilgi veririmisiniz sizce nasıl bir ürün kullanan varmı würthün yerini tutarmı
[img=337x600]http://i.hizliresim.com/ey6O6N.jpg[/img]

Ynt: ürün hakkında bilgi veririmisiniz

yavuzozkan link' Alıntı:
Emrah ne amaçla kullanılacak bu silikon sprey?
eleman kapı fitillerinde,gögüs parlatmada(gögüse kesinlikle uygulamam)aklına gelebilecek iç dış plastik aksamlarda kullanabilirsin ben silikon sprey dedin mi würth ü bilirim bu markayı da duydum ne kadar iyi bilmiyorum

Emrah64 link' Alıntı:
eleman kapı fitillerinde,gögüs parlatmada(gögüse kesinlikle uygulamam)aklına gelebilecek iç dış plastik aksamlarda kullanabilirsin ben silikon sprey dedin mi würth ü bilirim bu markayı da duydum ne kadar iyi bilmiyorum

Kardeşim Aman Ha Göğüslük !!! Sakın

Ama Würth Slikon Spreyi Mesala Bülent Abi Motor Plastik Aprçalarda Kullanıyodu Kapı Fitillerinde Olur..

Baktığım kadarı İle Kullanan Ve memnun Olanlar internet Aleminde...

mrt54 link' Alıntı:
Kardeşim Aman Ha Göğüslük !!! Sakın

Ama Würth Slikon Spreyi Mesala Bülent Abi Motor Plastik Aprçalarda Kullanıyodu Kapı Fitillerinde Olur..

Baktığım kadarı İle Kullanan Ve memnun Olanlar internet Aleminde...
murat gögüse kesinlike uygulamam anca fitillere uygularım belkide hiç uygulamam bunu atar würth alırım :)

Emrah64 link' Alıntı:
murat gögüse kesinlike uygulamam anca fitillere uygularım belkide hiç uygulamam bunu atar würth alırım :)

Hemen Hemen Aynı İşe Hizmet Ediyo kardeşim Koy Kenarda Kalsın Motordaki Plastik Parçalara Kullanabilirsin Fitillerede Uygula Zararı Olmaz Benim Anlamadığım Bununla Plastik PArçalardan Çıkan Sesi Nasıl Yok ediyolar.

mrt54 link' Alıntı:
Hemen Hemen Aynı İşe Hizmet Ediyo kardeşim Koy Kenarda Kalsın Motordaki Plastik Parçalara Kullanabilirsin Fitillerede Uygula Zararı Olmaz Benim Anlamadığım Bununla Plastik PArçalardan Çıkan Sesi Nasıl Yok ediyolar.
elemana dedim bunu ses yapan plastik parcaların aralarınada uygulasak olur dimi dedim yok ya orlara yapma dedi ee hem parlatma amaclı kullan diyorsun hemde parca aralarına yapma diyorsun nasıl iş bu dedim bilmiyorum dedi :)

Ben silikon spray deyince kafamda farklı canlandırmıştım olayı, bu ürün parlatıcı ve koruyucu niteliğinde mi kullanıyor. Bildiğimiz silikon değil mi yani

Bu ses için olanlardan sanırsam tıkırtı yapan parcaların sesını kesmek ıcın sıkılan sprey olomalı

spitemre link' Alıntı:
Bu ses için olanlardan sanırsam tıkırtı yapan parcaların sesını kesmek ıcın sıkılan sprey olomalı
bende öyle tahmin ediyorum ama elemanın ürün hakkında fazla bir bilgisi yok sanırım

Geri