ürün hakkında bilgi veririmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ürün hakkında bilgi veririmisiniz

kenangokhan link' Alıntı:
:D işte bu tam senlik bir cümle oldu abi

Haydarinna rinna rinna rinanay. (Tutmayın beni)  (((:

GNSpower link' Alıntı:
Haydarinna rinna rinna rinanay. (Tutmayın beni)  (((:
dogan abi zaten seni tutamayız artık ailene kavustun mutlulugun (Allah bozmasın) profilden anlasılıyor:)

GNSpower link' Alıntı:
Mal bize değil, biz mala hükmederiz. (((:
iyide Doğan active select bize hükmediyor o noolcak :D

ulas79 link' Alıntı:
iyide Doğan active select bize hükmediyor o noolcak :D

Active Select bir mal değil, Active Select dünya kaynaklarını tüketmek için var olan karanlık bir tarikatın maşası bence. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Active Select bir mal değil, Active Select dünya kaynaklarını tüketmek için var olan karanlık bir tarikatın maşası bence. ((:
045thumbsup

GNSpower link' Alıntı:
Amerikan petrol kartelinin dünyayı sömürmek için ürettiği bir icat :D

ulas79 link' Alıntı:
Amerikan petrol kartelinin dünyayı sömürmek için ürettiği bir icat :D

Petrol karteli falan paravandır Ulaş, bu kadar şeytani bir silahı icat edebilecek bir organizasyon Illuminati ile Tarikat Şövalyeleri'nden bile eskiye dayanan antik bir kötücüllük kaynağıdır. ((:

yıllardır kullandığım kaliteli bir markadır Berner. Enjektör temizleyicisini de kullandım ve son derece güvenilir bir markadır. Würth kadar değildir ama Würth birinci ise Berner ikincidir bu alanda.

Satan kişinin göğüse sıkma derken gözle görünen yerleri belirtmek istemiş olabilir. Çünkü silikon sprey yağlı / parlak bir görüntü bırakır ama asla yağ gibi toz toplamaz. Ben düzenli olarak kullanırım (Würth) ve çok işe yarıyor.

Yazın ses yapan camların fitillerinde çok işe yarar, Kapı aralarındaki plastik körüklerde ve motor içerisindeki plastik kısımların parlatılmasında ve korunmasında da kullanılabilir ve kalıcı parlaklık sağlar.

Fotoğrafta belirttiğim kısmı 1,5 ay önce parlatmıştım.

mn3o.jpg

Geri