USB Formatı

Ynt: USB Formatı

Güzelmiş gerçekten ön kosnsolda hiç farkedilmez bile

Belki ürün küçük ve güzel ama ben takarken ya da çıkarırken zorluk yaratacağını düşünüyorum bu tür usb lerin.

gerçekten güzel bir ürün mediamarkt te bulamadım küçük bişi arıyodum bende alacağım kırmızı rengini greatt

Sn alahan1963, ben şu ana kadar takıp çıkarırken bir zorluk yaşamadım. Bildiğimiz usb'lerden tek farkı küçük olması ;D

Sn lidokain, maalesef kırmızı rengi yok. Tek renk satılıyor, fakat konsolun rengiyle harika uyum sağlıyor. Bimeks ve Electroworld'de bulabilirsiniz.

ben de bunu aldım mini mini birşey 4 gb ve incecik sadece usb girişinin yarısına takılıyor. ( o temas eden metal yerleri var adı her neyse :) kalınlığı o kadar )  045thumbsup

44048microusb4gb.jpg

44048handcutoutmicrousb.jpg

resimde kalınlığı görünmüyor ben de çok tarif edemedim ama çok da ince.

Bu nasıl? :)

43004081.png

ben de bundan aldım 8 gb 25 tl, minicik bişe,ama keşke daha büyük olsaydı çok küçük flashları sevmiyorum

usbsan.jpg

HaKaN link' Alıntı:
ben de bundan aldım 8 gb 25 tl, minicik bişe,ama keşke daha büyük olsaydı çok küçük flashları sevmiyorum

usbsan.jpg
ilk başta ben de aynısını aldım takınca kırmızı kırmızı sırıttı beğenmedim. sonra diğerini aldım. sonradan aldığım verbatim ( aynısı sandisk marka da var ) bunun 3te biri yada 4te biri kadar :) arabaya taktım. görünmüyor bile. 

Geri