ustalar acil yardim astra h

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar dün otobanda 200km yol yaptim arabanin sag tarafindan öyle hissetim gaza basinca nasil anlatayim sesi bilmiyorum sirilti gibi bir ses gazdan cekince ses yok gaza basinca az bir süre geliyo araba devirlenince gidioyo ses dikat ettim hiz fark etmiyo her hizda geliyo nedir bu arkadaslar sizce

Muhafaza varsa somunlarını kontrol ettir. Orta susturucu ile baştaki susturucunun birleştiği yerde iki tane somun ve somunların sıktığı yaylar var o yaylar eskidi veya özelliğini kaybetti isede o sesi yapar.

kayışı gergileri vs. kontrol ettirin belki gergi civatası gevşemiş olabilir... sağ üst motor kulağınıda kontrol ettirin patlak olduğu zaman gaza basma anında biyere sürtünme sesi yapabilir.. saygılar...

arkadaslar servise gittim adam deneme sürüsü yapti ses yok kaldirdi bakti bende baktim yok bisey baska servise götürdüm oda kullandi yok ses dedi adamlar söküp bakacaz diyolar iki hafta sonraya gün verdiler ne diyosunuz vereyimmi arabayi yoksa devam edeyimmi böyle benim korkum bozuk olmayan seyleri bozuk diye degistirirlerse araba servisten cikali 3000 km oldu servisten sonra mazot borularindan biri degisti arabnin icine mazot kokusu gelmisti belkide sade somun gevsekti 120 euro aldilar benden 30 euro magzeme gerisi iscilik simdide bu sorun acaba böyle devammi etsem cok büyük bir ses deyil adamlarda sesi anlayamadilar herzaman olmuyo acaba önemsiz biseymi opellerin kronik sorunu zaten sesler

bence takma kafana.
ustaya götürürsen arabada bişey olmasa bile sökme takma işçiliği alır.
bi sorun varsa ilerleyen zamanlarda kendini belli eder.
sonuçta bir opele biniyorsun. öyle en ufak bi sesde seni yolda komaz. :)

bakalim zaman ne gösterecek+

normal seyire devam et , o kadar da süratli de gitmezsen zaten bir şey olmaz..

arkadaslar servise gittim adam deneme sürüsü yapti ses yok kaldirdi bakti bende baktim yok bisey baska servise götürdüm oda kullandi yok ses dedi adamlar söküp bakacaz diyolar iki hafta sonraya gün verdiler ne diyosunuz vereyimmi arabayi yoksa devam edeyimmi böyle benim korkum bozuk olmayan seyleri bozuk diye degistirirlerse araba servisten cikali 3000 km oldu servisten sonra mazot borularindan biri degisti arabnin icine mazot kokusu gelmisti belkide sade somun gevsekti 120 euro aldilar benden 30 euro magzeme gerisi iscilik simdide bu sorun acaba böyle devammi etsem cok büyük bir ses deyil adamlarda sesi anlayamadilar herzaman olmuyo acaba önemsiz biseymi opellerin kronik sorunu zaten sesler

egzostan egzostan!!

kayış gergileri olabilir

abi kısaca aracı servise götür garantisi varsa yetkili servise götür araqcın başıdna dur ve ustaya söyle tüm civalatarı kontrol etsin( beşik salıncak rotil vs..) civataları kontrol ettir ayrıca muhafaza demir ise demir dediğim sac ise söktür beşiğe değen kısımlarına gres yağı sürdür sorun büyük ihtimalle çözülecektir...saygılar...

Geri