üyelik/Nasıl üye oldunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hatırlamıyorum walla.ama karlı ve soğuk bir ankara günüydü,bilgisayar ile aramda bi sinerji oluştu ve şimdi bronz oldum:)

googleden buldum.geçici süre üye olayım bi bakayım dedim.görüldüğü giibi hala buradayım

Hiç aklmda yokken bir gun bir anda OPEL'li oldum ve sonrasında yine hiç aklımda yokken bir gun bir anda OPELIM.NET'li oluverdim...

Çokta memnunum ;)

astrammm(musa) saolsun o verdi linkini msn de konuşurken..

sene 2004. opelim.net istanbul sivas buluşmasına gelmiştim. istanbul tayfası çok can ciğerdiler. çok sevdim üye oldum ;) yine olsa yine olurum pişman değilim :p

tahmin et te tahmin etmeye çalışan harunu görünce bende ben daha iyi tahmin edrim dedim :D kısmet buya tahmin et sayfasına en fazla 2-3 kez girmişimdir..

Cenker'in Kadett'i için Cenker ve Berkant'la pazarlık yaparken bu siteden bahsetmişlerdi.. O Kadett benim olmadı ama onların sayesinde onlarca arkadaşım oldu.. Teşekkürler www.opelim.net

valla nasıl oldu bende anlamadım :) Serkan ve Berkant bahsediyorlardı. Sekan THE ONE (başkan yani) Berkant jacarta (o da başkan yani hemde benim kuzen oluyor kendisi) burda konuşuyorlardı. şimdi Berkant bile yok ben varım. Bu arada Berkantı gören olursa selam söylesin :)

Geri