Ynt: Uzaktan kumanda ile aynaları açma kapama
Kanki sen kesin yaptırırsın
Kanki sen kesin yaptırırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapilirsa yaptiririm kankavigilante8 link' Alıntı:Kanki sen kesin yaptırırsın
Eyvallah kardesim iyi olurnoproblem91 link' Alıntı:reis e yolum düşerse kullanılan sistemin veya firmanın markasını öğrenir burada paylaşıırm araştırıp bulmanız daha kolay olur
o sistem daha birçok işe yarıyor hatta aracın bilgilere ulaşıp necvox vs ekranlara yansıtmaya falan yarıyor basit ama uğraştıran birşey emek lazım aracın beynini kontrol ediyorlar bir bakıma yararlı bir sistem düzgün çalışırsa ben isterim aracıma yaptırmaknoproblem91 link' Alıntı:abi 1 ay kadar önce ankara reis e uğradığımda bi broşür görmüştüm. Bizim araçlara chip gibi takılması kolay bi sistem uyguluyorlarmış araca takıyorlarmış. Kumandadan sunrof ve aynalar açılıp kapatılabiliyormuş. Fiyat hakkında bilgim yok. Aynı sistemi cruze ve captivalara uyguluyorlarmış.
emek lazım demişsiniz ama acaba farklı sistemden mi bahsediyoruz çünkü broşürden hatırladığım kadarıyla garip bir örnek olacak ama hani eskiden atarilere takılan kasetler vardı aynı onun gibi bişeyi direkt araca takıyorlarmış ellerinde hazır varmış bizim araca o sistem için yuva yapıp direkt takıyorlarmış.astraowner link' Alıntı:o sistem daha birçok işe yarıyor hatta aracın bilgilere ulaşıp necvox vs ekranlara yansıtmaya falan yarıyor basit ama uğraştıran birşey emek lazım aracın beynini kontrol ediyorlar bir bakıma yararlı bir sistem düzgün çalışırsa ben isterim aracıma yaptırmak
Apo bugun insigniada baktim garajda kapatma guzel kumandaya basinca camla kapaniyo. Ama acma mantiksiz cunku aynayla beraber camda aciliyoby-Abdullah link' Alıntı:onuda elinle kapat kanka herşeyi otomatiğe bağladın
Apo benim araba cosmo zaten aynalar otomatik katlaniyoby-Abdullah link' Alıntı:motor olayı varya kanka biraz sıkıntı olur..bizim ark c kasa vardı.yıkamacı elinle zorladığı gibi kırmış..birsürü para ama normal olsa maliyeti düşüyor..