V E C T R A C ' Ler Buraya

Ankara da yaptırabilceğiniz yer olarak,,şaşmaz sanayinde OTO-SPORT ,,halk arasındaki ismiyle karlıkçı Halil :D internet siteside mevcut aratırsanız google da otosport diye çıkar....resimler felan mevcut orda.........

aman halil uzak dursun :D

ama ankara fiber yaptıracabileceğin daha iyi bi yer olduğunu sanmıyorum,,,en azından uygulama açısından çok tecrübeliler,,,,tabi karar sizin....sonuçta benimle alakalı bi firma felan değil yanii :D

vectra c sahibi arkadaşlar bir sorum olacak teknik servis bölümünde sordum ama 1 haftadır hiç yanıt alamadım bizim arabaların krom üst cam çerçevesini gördüm bi vectra c de çok hoş durmuş bmw ve yeni passattaki gibi bilen duyan varsa bi bilgilendirse yalnız yan cam çıtası değil ön kapıdan tavana ordan arka kapıya kadar olan kısımdan bahsediyorum.

bende öyle bişe arıyorum ya çok güzel duruyor citten bilen biri varmı onu yada resim fln nasıl durur acaba ama çok güzel bir ayrıntı o arabaya baya bir güzellik katıyor

VARSA ÖYLE Bİ ŞEY GERÇEKTEN ŞIK DURABİLİR BİLGİSİ OLANLARDAN HABER BEKLİORUZ...

arkadaşlar gerçekten bu üst cam çıtasına taktım çünkü takılmış halini gördüm açıkmavi vectra da eğer ters yönden gelmeseydim durdurup soracaktım ama olmadı. benim 2 düşüncem var 1. bursa da bu krom işini yapan yerler var oraya özel olarak mı yaptır dı acaba 2. krom folyolar var yapışkanlı ondan alıp kendini mi yaptı ? bizim makinalar kalıplı olduğundan çok şık duruyor bi yardım edin de bulalım şunu görüşlerinizi bekliyorum.

HADİ ARKADAŞLAR SAYIMIZ ARTIYO MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEĞMESİN... C LERLE İLGİLİ PROBLEM SORUN KAFAMIZA TAKILAN ŞEYLERİDE BİRBİRİMİZDEN YARDIM ALARAK ÖĞRENEBİLİRİZ ... CAM ÇITASI KAYSERİDE BİR KAÇ YERE SORDUM YOK ALT TARAFINKİ VAR DEDİLER AMA ALT TARAF ZATEN ORJ. VAR...

ya uf :D nerden çıkardınız rüyalarıma girdi o cam çıtası :P heheh benimkindede sadece altında vardı aldığımda vardı orjinal olarak ama üst cam çıtasıda olursa güzel olur yaff :)

Aykal arkadaşım adanalı mısın eğer öyleyse hemşerimsin demek bu çıta işini ben çıkardım ama hala bulamadım yalnız bu krom işini yapan bir ustaya sordum sanayide yapılıyor muş ama hangi sanayide ben burda yapılmış bi vectra gördüm gerçekten çok şık duruyor tabi bulabilirsek!

evt adanalıyım :) ya bulun şu kromu yada resmini çek ya bul o arabayı bul o adamı :D :D :D

tüm erzincana haber saldım duyan gören bilen hemen haber verecek!

ya aslında aksesuarcılarda metre hesabı satılan nikelajlardan alıp camın etrafına istediğimiz gibi çeksek olmazmı??

photoshoplu hali ama dediğim gibi krom efekti tam olmadı gerçeği çok daha mükemmel duruyor.:)

hakkaten güzel olmuş bide gerçeği olsa tabiri caizse cuk die oturtsak tadından yenmez olur:) bulucaz inşallah...;)

beyler cam üstü nikelaj işini çözmek üzereyim az sabır kendi aracımda uyguluyayım bakın beğenirseniz sizin araçlar içinde parça temin ederim burdan aksesuarcı arkadaşımla geçen görüştüm metre hesabı satılan nikelajlarla yapcaz bakalım nasıl olcak

arkadaşlar bu krom işini reklamcılarda satılan krom folyolar var yapışkanlı arabanın bir bölümüne denedim oluyor fakat diğer krom aksesuarlara göre mat kalıyor onun için pek yakışmadı yahu..

Serkan arkadaş şu kromaj işi bir netceye vardı ise bizimle paylaşırsan sevinirim.

çitalardan Bi Gelişme Yok Heralde:(

aynen öyle bulunmaz hint kumaşı dedikleri bu olsa gerek.:)

Evet uzun bir aradan sonra aranan resmi bulduk :D
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29095 linkinde ilker tesadüfen ilan ilginç geldiği için bulmuş :D
Aranıp öğrenilebilir satıcı'dan, ama kendisi ilanındaki bilgileri gerçek sanıyorsa oldukça değişik bir konuşma olacağı kesin ;)

http://www.araba.com/1273043.html
Buda ilanın linki, gerçekten değiştirmiş aracı

Dinçer arkadaşım nacizane olarak arkadaşlarda uygun görürlerse seni yılın en araştırmacı opelim.net üyesi seçmek istiyorum bu resimdeki arabanın sahibini arayıp sorsak bilgi vermez miki? Ayrıca helal olsun sana kaç haftadır anlattığım buy du işte...

Linki tesadüfen ilkerin konusunda gördüm :)
Arayınca kendisi yaptırdıysa sahibi söyleyebilir..

abi hakkaten çok güzel olmuş araştırman için sağol Allah razı olsun ama bunu nasıl temin edicez o muallakta

Geri