V E C T R A C ' Ler Buraya

hops buda benden olsun :)

img0038rjh.jpg

bi tene de benden.. sedan vectra c 1.9 elegance..

v2006d3.jpg

radyonun etrafındaki tüm tuş yerlerinin dolu olması ne kadar güzel birşey:D bizimkinde sadece dörtlüler vardı:D:D

herkes eklemiş bende ekleyim bari
bayideyken çekmiştim:cry:

46676_150171278343874_100000530090734_338335_1450216_n.jpg

ne güzel tertemiz :D Bu açık renk olanlarda kapı tutamak bölümünün gri kalması garibime gidiyor hep ..

Konunuzun tekrar açılmasına çok sevindim. her zaman bir vectra hayranı olarak umarım bir daha böyle talihsizlikler olmaz diyorum....

saygılar...

Talihsizlik diyemiyorum ben pek, hata idi düzeltildi ;)

bence de hata daha iyi bir tabir oldu. neyse önemli olan açılmış olması. arada takip ediyorum güzel paylaşımlar oluyor. keyifli forumlar...

Bu da ilginç bir örnek :S

DSCF3712.jpg

ben bu tip şeyleri sevmiyorum çok çirkin duruyor bence ben bakmıyorumki zaten ekranına fazla açmıyorum bile :D yani film izlemişliğim 2 yi 3 ü geçmez müzik dinliyorum navigasyonunu kullanıyorum birde bluetootuhunu kullanıyorum bir iki kezde tv sini kullandım bir iki kez sd kart girişini kullandım resimler falan işimiz vardı ama genel olarak ipod girişi var benim ipodu bağlıyorum en güzel yanıda o zaten..

birde dipde en aşağıda hiç göze batmıyor oda ayrı bir güzel aracın orjinal yapısınıda bozmuyor zaten normalde orası boş bir bölüm eldivenlik gibi bir şey için yapmışlar.. bizde değerlendirdik o boş bölümü.. dikkat edilmesi gereken tek şey iyi bir çerçeve yaptırılması o zaman sanki fabrika çıkışı orjinalden entegre gibi duruyor ben sadece minnacık çerçevesine 100 tl verdim ama dışardan baksan orjinal dersin hiç göze batmıyor.. :D

Tabi canım yer olarak en mantıklısı olmuş seninki o zaman. Zaten o fotograftaki iğrenç ve çok saçma geldi bana ondan koydumdu ..

Geri