V E C T R A C ' Ler Buraya

bende bu konuya son kez yazıyım artık rahatsız oluyorum kapatmak istiyorum

benim aldığım kanat dışında hiç bir parça türkyieden sanati sitelerinden falan öyle aksesuarrcı dükkanından alınma değil hepsi ya almanyadaki ebay performans dükkanlarından yada ingiltere vauxhall dükkanından alınma.. yani yabancı ürünler opel yada vauxhall vectra için üretilmiş özel ürünler..

irmscheir dediğiniz marka ne kadar orjinalse benim parçalarımda o kadar orjinal.. neticede irmcheir dediğimiz markada opelin resmi performans şirketi değil opelin resmi şirketi opc yani opel performans company dir.. bunun dışındaki bütün firmalar sadece o marka aksesuar üreten yan markalardır ne kadar kalitelide olsa yan sanayidir..

yani benim parçalarım ne kadar çakma ise sizin aracınızda irmcheir dediğiniz parçalarda o kadar çakmadır.. aracınızı komple opc yaparsınız bir şey diyemem o zaman full orjinal opc olur.. tıpkı bmw deki m paket yada mercedesdeki amg paket gibi.. ama bunun dışında hepsi çakmadır..

bakın ben yeni öğrendim ben sinyallerimi vxr sinyali diye aldım öyle yazmışdı satıcı ilanda ama değilmiş onuda serkandan öğrendim.. olsun güzel duruyormu duruyor vectra içinmi üretilmiş evet.. sorun yok öyelyse yani gidipde hiç bir parçayı türkyiede sanayi sitesinde öyle bir aksesuarcı dükkanından almadım..

bütün ingiltere almanya ebayı talan ettim zaten vectra için fazla bir şey yok olanlarında içilerinden seçiçi davrandım minik üç beş parça şey aldım parça bile demem.. gidipde aracımı komple body kiy yapmadım jant yapmadım egzos yapmadım yani minik ufak tefek aksesuarlar aldım.. ama hepsi vectra için üretilmiş şeylerdi altını çiziyim dikkat ederseniz vitez topuzunun ortasında bile opc yazıyor.. yani orda abidik gubidik saçama bir amblem yada yazı yok.. neyse bu konu hakkında son yazım başka konu hakkında gene sohbet edebiliriz ama bu konuda yazılıcak şeylere artık cevap yazmıycam..

önce öyle sonra böyle.. neyse.. herkes orda ne yazdığını görüyor.. en azından dansla ilgilenenleri görmüş olduk.. vectra-c ciler kib :D

ibrahimcim hamza arkadaşım lütfen tartışmayalım tamam neyse ne her kezin arabası kendine güzeldir..

tahir kardeşim şimdi gördüm yazıları panik yok bak yukardaki yazımı okuduysan bende o kanatı 3 yere götürdüm takamadılar nedeni ürünün kötü olması değil tam aksine ustaların beceriksiz olması en son götürdüğüm usta fiber ustasıydı hatta diğer ustalarla dalga geçdi nasıl ustalarmış onlar diye adam cuk diye oturttu taktı..

volkan arkadaşımızda aldı onun ustası iyiymiş ilk takışta taktı.. diyiceğim şu iyi bir fiber ustası bul o takar biz nasıl takdık oda takar panikleme ben ne yapdım deme öyle panikliycek ibr şey yok her usta beceremiyor bu işleri..

Bakacaz artık bir çaresine tanıdıgım ustada yok aksi gibi bir yere gönderdiler yok aracanın 1 gün bende kalır falan deyince kafama yatamdı pek hiç tanımadıgım insan sonucda neden bırakayım diye düşündüm 1 gün

bende bu konuya son kez yazıyım artık rahatsız oluyorum kapatmak istiyorum

benim aldığım kanat dışında hiç bir parça türkyieden sanati sitelerinden falan öyle aksesuarrcı dükkanından alınma değil hepsi ya almanyadaki ebay performans dükkanlarından yada ingiltere vauxhall dükkanından alınma.. yani yabancı ürünler opel yada vauxhall vectra için üretilmiş özel ürünler..

irmscheir dediğiniz marka ne kadar orjinalse benim parçalarımda o kadar orjinal.. neticede irmcheir dediğimiz markada opelin resmi performans şirketi değil opelin resmi şirketi opc yani opel performans company dir.. bunun dışındaki bütün firmalar sadece o marka aksesuar üreten yan markalardır ne kadar kalitelide olsa yan sanayidir..

yani benim parçalarım ne kadar çakma ise sizin aracınızda irmcheir dediğiniz parçalarda o kadar çakmadır.. aracınızı komple opc yaparsınız bir şey diyemem o zaman full orjinal opc olur.. tıpkı bmw deki m paket yada mercedesdeki amg paket gibi.. ama bunun dışında hepsi çakmadır..

bakın ben yeni öğrendim ben sinyallerimi vxr sinyali diye aldım öyle yazmışdı satıcı ilanda ama değilmiş onuda serkandan öğrendim.. olsun güzel duruyormu duruyor vectra içinmi üretilmiş evet.. sorun yok öyelyse yani gidipde hiç bir parçayı türkyiede sanayi sitesinde öyle bir aksesuarcı dükkanından almadım..

bütün ingiltere almanya ebayı talan ettim zaten vectra için fazla bir şey yok olanlarında içilerinden seçiçi davrandım minik üç beş parça şey aldım parça bile demem.. gidipde aracımı komple body kiy yapmadım jant yapmadım egzos yapmadım yani minik ufak tefek aksesuarlar aldım.. ama hepsi vectra için üretilmiş şeylerdi altını çiziyim dikkat ederseniz vitez topuzunun ortasında bile opc yazıyor.. yani orda abidik gubidik saçama bir amblem yada yazı yok.. neyse bu konu hakkında son yazım başka konu hakkında gene sohbet edebiliriz ama bu konuda yazılıcak şeylere artık cevap yazmıycam..

Çok haklısınız çünkü irmscheir diye bir marka ben de duymadım, irmscher'in yan sanayisi herhalde :D Şaka bir tarafa alıp kullanmadan, montajını yapmadan, dokunmadan, detay farklarını görmeden böylesine karalamak yan sanayidir demek bizlere yakışmaz. Böyle bir forumda az çok görmüş geçirmiş insanlarız. Sokaktaki sıradan insanlar gibi düşünürsek foruma takılmanın bir anlamı kalmaz.

Bu mantıkla yaklaşacak olursak Insignianın AFL li güzelim farlarını yapan Hella'da bir yan sanayi markasıdır, Amortisörleri üreten CDC veya IDS Plus sisteminin mucidi Sachs'da yan sanayi markası. GM olmayan içinde OPEL lafı geçmeyen tüm markalar yan sanayidir diyelim madem öyle.

Ben irmscher'in her parçası çok güzeldir, çok yakışıyor ne bulursanız takın kullanın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Irmscher sibop kapağı takıp anahtarlığını kullanacak derecede fanatiği de değilim. Ama bazı araçlar için öyle detay parçalar üretmiş ki milim hata yok, en az orijinali kadar kaliteli duruyor ve araca ekstra kalite katıyor. Dolayısıyla azıcık saygıyı da hakediyor bence. Kötüye kötü demesini bildiğimiz gibi iyiyi de takdir etmesini bilmek lazım..

Ayrıca ha ebaydan almışsın ha karlıkçı mustafadan veya class oto tuningden. Önemli olan alınan şeyin kalitesi, orijinalitesi ve ne aldığının farkında olmaktır. Nereden ne şekilde alındığının önemi yoktur benim için. Ebay'ın sıkı takipçisiyimdir, o kadar saçma ürün var ki "bizim türkyieden sanati sitelerinden falan öyle aksesuarrcı dükkanından alınma" diye tabir ettiğiniz ürünlerden hiç farkları yok. Ama yabancı olunca kaliteli geliyor bize.

Not: Yeni farkettim OPC (Opel Performance Center)

Son düzenleme:
Bakacaz artık bir çaresine tanıdıgım ustada yok aksi gibi bir yere gönderdiler yok aracanın 1 gün bende kalır falan deyince kafama yatamdı pek hiç tanımadıgım insan sonucda neden bırakayım diye düşündüm 1 gün

sanırsam o kanatı fiber ustası biraz ısıtıyor fiber yumuşayıp genleşiyor arkaya takıyor.. fiberci bir usta bul o takar fiberden anlamayan usta o kanatı takamaz.. bunun dışında benim araçda sabah vermişdim akşam almışdım..
kanat öyle diğer spoilerler gibi incecik çıta gibi bir şey değil elindeyse görüyorsun epey kalıplı büyük bir kanat..

sanırsam o kanatı fiber ustası biraz ısıtıyor fiber yumuşayıp genleşiyor arkaya takıyor.. fiberci bir usta bul o takar fiberden anlamayan usta o kanatı takamaz.. bunun dışında benim araçda sabah vermişdim akşam almışdım..
kanat öyle diğer spoilerler gibi incecik çıta gibi bir şey değil elindeyse görüyorsun epey kalıplı büyük bir kanat..

Evet geniş spoiller ama karlıkçı halil diyorki şimdi ben arabama cam taktırsam 1 gün ordamı kalacak onlar işi bilmiyor bence diyor sabitleyip bantla gezecen 1 gün diyor başka sorun olmaz diyor neyse bakalım ilgilenen herkese çok teşşkür ediyorumm

serkan gibi böyle uzun cevaplar yazmayı sevmiyorum ama sonuna kadar katılyıorum...

Geri