Çok haklısınız çünkü irmscheir diye bir marka ben de duymadım, irmscher'in yan sanayisi herhaldeŞaka bir tarafa alıp kullanmadan, montajını yapmadan, dokunmadan, detay farklarını görmeden böylesine karalamak yan sanayidir demek bizlere yakışmaz. Böyle bir forumda az çok görmüş geçirmiş insanlarız. Sokaktaki sıradan insanlar gibi düşünürsek foruma takılmanın bir anlamı kalmaz.
Bu mantıkla yaklaşacak olursak Insignianın AFL li güzelim farlarını yapan Hella'da bir yan sanayi markasıdır, Amortisörleri üreten CDC veya IDS Plus sisteminin mucidi Sachs'da yan sanayi markası. GM olmayan içinde OPEL lafı geçmeyen tüm markalar yan sanayidir diyelim madem öyle.
Ben irmscher'in her parçası çok güzeldir, çok yakışıyor ne bulursanız takın kullanın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Irmscher sibop kapağı takıp anahtarlığını kullanacak derecede fanatiği de değilim. Ama bazı araçlar için öyle detay parçalar üretmiş ki milim hata yok, en az orijinali kadar kaliteli duruyor ve araca ekstra kalite katıyor. Dolayısıyla azıcık saygıyı da hakediyor bence. Kötüye kötü demesini bildiğimiz gibi iyiyi de takdir etmesini bilmek lazım..
Ayrıca ha ebaydan almışsın ha karlıkçı mustafadan veya class oto tuningden. Önemli olan alınan şeyin kalitesi, orijinalitesi ve ne aldığının farkında olmaktır. Nereden ne şekilde alındığının önemi yoktur benim için. Ebay'ın sıkı takipçisiyimdir, o kadar saçma ürün var ki bizim "türkyieden sanati sitelerinden falan öyle aksesuarrcı dükkanından alınma" diye tabir ettiğiniz ürünlerden hiç farkları yok. Ama yabancı olunca kaliteli geliyor bize.
ben ne dedim serkancım kaliteli de olsa dedim kalitesinden yana bir şey demedim artı karalamadımda ben gerçekleri yazdım niye böyle feryat etmeye başladın sanırım aracında çok fazla irmscher ürünü var.. direk irmscher savunma durumunda hissettin kendini..
irmscher opelin resmi firmasımıdır onu söyle bana böyle lafı kulağından gösterip kelime oyunları yapmaya gerek yok sana direk basit bir soru soruyorum irmscher dediğin firma opelin resmi bir firmasımıdır ???
ne alakası var insignianın farını yapan hella yada diğer tedarikçi markalarla suyu bulandırmakdan başka bir şey yapmıyorsun..
opelle resmi anlaşma yapmış tedarikçi firmalarla nasıl gidipde irmscher gibi bir firmayı kıyaslayabilirsinki mantık bunun neresinde...
opel irmscher den parça tedarikimi yapıyorda bunun farkında değiliz bilmiyoruz.. yani irmscher illa opelle ilişkilendirmek için bu tip şeylere ne gerek var..
tamam adamlar kaliteli ürün yapıyordur milim hata yokdur ona bir şey diyen yok.. birde her irmscher konusu açıldığında niye illa birilerini böyle irmscher kötü demiş gibi zan altında bırakıyorsunuz yani kaliteli güzel birinci sınıf mal üreten çakma firmalarda yokmu piyasada dolu var...
irmscher hella yada o diğer firmalar gibi opelle resmi anlaşma yapmış tedarikçi bir firmamıdır o sizin dediğiniz firmalarının hepsinin anlaşması sözleşmesi var opelle.. bana bunun cevabını verin ben irmscher asla kötü demedim ama orjinal bir opel kuruluşu değildir opelle organik bir bağı yokdur.. bunu kabullenmesinin neyi zor ki anlamıyorum..
benim ebaydan aldım dememin nedeni şudur türkiyede en ufak bir opeli geçdim vectra aksesuarı yok haliyle ebaydan aldım aldıklarımda opel yada vauxhall a aksesuar satan özel dükkanlardı bunu yazılarımda bilhassa belirtimki sizin o dediğiniz dandik dükkanlardan ayırt edilsin diye.. ama yazının o kısmınıda kasti atlamış işinize gelen yani alıp cümleyi gene kulağından göstermişsiniz..
Ben tekrar ediyorum irmscher dediğiniz firmanın opelle en ufak bir bağı yokdur kalitelidir güzeldir iyidir tamam bir lafımız yok kötülediğimizde yok.. ama firmaların orjinal performans şirketleri belli siz burda 10 sayfa yazı yazsanızda bu gerçeği değiştiremessiniz..
benim içinde kusura bakmayın ama ne kadar aracınız komple irmscher olsa.. aracınıza takdığınız o birinci kalite malzemeler hatta milimetrik oturan o kaliteli birinci sınıf parçaların karlıkçı osman ali veli nin parçalarından görüntü olarak altını çiziyorum sadece görüntü olarak bir farkı yok.. neticede ben orjinal opc mi ona bakarım orjinal opc değilse benim için ne kadar kızsanızda çakmadır.. benim için değil resmi kağıt üstünde her kez için çakmadır..
şimdi bir firma çıkıcak birinci kalite malzemeden milimetrik ayarına kadar oturan görüntüsüde güzel mal üretti diye o orjinalmi olucak.. opelde çalışan adam şunu der bunu ben tasarlamadım ben yapmadım ne olursa olsun benim için çakmadır der..
mercedes için bmw içinde birinci sınıf bodykit üreten akseusar üreten onlarca şirket yokmu birinci kalite malzemeden milimetrik hatasız firmalar ama bmw ve mercedes de bile amg m technic dedinmi akan sualr durmuyormu.. opel içinde opc olarak bu geçerli..
şimdi biri gelse aracım opel irmscher desen adam irmscher nedir dese?? ne diyceksiniz opelin performans şirketimi o zaman adam demezmi opelin performans şirketi opc değilmi diye.. evet dedinizmi peki irmscher nedir dedimi ne diyceksiniz opele akseusar parça üreten yan bir firma demiycekmisiniz adamda biraz dürüstse yan sanayi yani demezmi resmi olarakda bu böyle değilmidir..