V E C T R A C ' Ler Buraya

anlamadığımda şu aracın senin zaten çok güzel gts in var irmscheri neyini bu kadar savunuyorsunki aracın zaten başlı başına ciğerli bir alet :D hani 1.6 aracın olsa diyicemki aracını süslemiş ego tatmini yapıyor kendini savunma hisi içindede öylede değilsin yani :D 2.0 gayet ciğerli bir arabadan var..

Hah işte şu mesele. Ben kendimde olanı savunmuyorum doğru olanı savunuyorum, her zaman yanlışı eleştirip doğruyu savunurum. İnan altımda 2008 model OPC Vectra olsa yine aynı şeyleri yazardım..

Anlamana sevindim kısmen de olsa. Peki şu aşamada yan sanayi markası dediğin Irmscher'in yaptığını yapmış bir tane daha yan sanayi markası gösterebilir misin ? Normal bir binek aracını sokaklar için legal olan, gelmiş geçmiş en hızlı araç haline getirebilmiş (OPC nin de bu anlamda çok farkı yok aynı şeyi yapıyor). 0-100'ü 6 saniye supercharged 3.2l V6 ve 300-315 bhp gücünde bir araç yapmış. İç dizaynını da değiştirmiş (yine OPC'nin yaptığı gibi) Ama sen hala saygı duymak yerine inat ediyorsun. Ben kimseyi kandırmıyorum ama sen kendini kandırıyorsun ;) Sen bilirsin :D

anlamıyorsunki hep diyorum ben saygı duyuyorum adamlar çok güzel işler çıkartıyor daha kaç defa demem gerek.. bunda bir sıkıntımız yok ki..

sen benim irmchere kötü dedim berbat dediğim bir yazımı gördünmü yan sanayi dediysem bunu aşalama anlamında demedim bir firma başka bir firmaya inorganic yollarla parça malzeme üretiyorsa bunun litaretürdeki adı yan sanayidir halk dilinde kabası çakmadır.. ben bunları saygısızlık yada kötü anlamda demiyorum..

tek sıkıntımız ben diyorumki bu şirket opelin resmi bir şirketi değil.. ama bu forumda irmscheir hep resmi bir şirketmiş gibi lanse ediyorlar olay budur..

bu arada steinmetz in araçlarıda yokmu bu tip bilmediğimden soruyorum bir şey için değil yanlış anlama..

benim bunları sormam yada yazmamda katiyen kötü bir niyet yok art bir niyet yok.. forumda sevdiğim vectralardan biridir senin aracın bir volkanın aracı birde eskiden burak vardı onun arabası..

OPC 0-100 : 6.3s
i35 0-100 : 6s

OPC max speed : 250 km/h
i35 max speed : 283 km/h

OPC max power: 276 bhp
i35 max power : 315 bhp

:rolleyes::rolleyes: Steinmetz mı dediniz buyrun farklar..

Steinmetz-Vectra_GTS_mp244_pic_34856.jpg

Steinmetz-Vectra_GTS_mp244_pic_34857.jpg

Steinmetz-Vectra_GTS_mp244_pic_34858.jpg

Her parça ben burdayım diye sırıtıyor, hiç biri araçla uyumlu değil...

ov ov ov :D konu nerelere gelmiş. bizim vectracılar çok hararetli :)

Bu arada paylaştığın OPC/VXR videosunu kendin izlememişsin herhalde. Orada Jeremy Clarkson'un dediklerine dikkat ettin mi acaba :D İngilizcen var, can kulağıyla tekrar izlemeni tavsiye ederim. Savunayım derken "kullandığım en kötü araba" dediği, OPC' yi yerin dibine soktuğu videoyu koymuşsun ;)

Not: Yanlış anlaşılmasın Clarkson'a katılmıyorum, aracı kasıtlı olarak kaydırdığını düşünüyorum. Virajın tepe noktasında gazı köklersen öyle performanslı bir araçta elbette understeer olur..

Son düzenleme:
Bu arada paylaştığın OPC/VXR videosunu kendin izlememişsin herhalde. Orada Jeremy Clarkson'un dediklerine dikkat ettin mi acaba :D İngilizcen var, can kulağıyla tekrar izlemeni tavsiye ederim. Savunayım derken "kullandığım en kötü araba" dediği, OPC' yi yerin dibine soktuğu videoyu koymuşsun ;)

ingilizcem çok iyidir ve sen komple dinlememişsin diyorki evet bu benim en favori kötü araçlarımdan biri vauxhall vectra tasarımından sıradanlığından gem vuruyor beğenmemesi o yüzden.. ama klibin başında bahsettiği normal vectra.. teste giricek olan vxr değil..

sonra vxr a geliyor işde büyük lastikler büyük egzos lar falan belkide diyor bu seferki farklıdır diyor.. sonra mazda sanki daha hızlı gibi bundan diyor kalkışda what this diyor? dikkat edersen orda şaşkınlık var buda nesi gibisinden.. vectra inanılmaz hızlı diyor arabanın içinde de anlatıyor şaşkınlığını bu araba bmw m5 den daha hızlı diyor.sonra fiyatını uygunluğunu anlatıyor sonrada bu arabadan hızlı kaç tane araç var diyor bentley diyor masarati quatraporte diyor sonra rakip göremiyroum diyorbunu binek araç olduğu için diyor.. alabiliceğiniz en hızlı en iyi paraya salon arabası diyor.. sonra pistte teste sokuyor gidişde toplayamadığından gem vuruyor ön göğsü beğenmediğini söylüyor ama ne kadar beğendiğini this is a bullet diye bağırıyor farkındaysan mermi gibi diyor ordan anlarsın.. stüdyodada espri yapılıyor dikkat edersen demek o kadar kötü bu araba diyor adam hayır diyor bacaklarını kaybetmen daha kötü diyor işde soğuk ingiliz esprileri sonra adam diyor bu araç çok tehlikeli diyor.. bunu sürati için diyor iyi anlamda..

Ben o videoyu belkide ilk çıktığı zamanlar izledim ;) Not kısmında zaten açıkladım fikrimi..

o zaman niye bunu diyorsun :D adam vxr ı yerin dibine sokduğu falan yok.. başda kötü dediğinin açıklamasını yapdım önceki vectralar için diyor testteki vectra için demiyor adam testteki vectraya m5 den iyi diyorki benim bildiğim m5 4 kapı salon araçlar içinde dünyadaki en hızlı araç vxr m5 den hızlıysa bu bile yeterli bir övgü iltifat demek.. :) yerin dibine sokduğu yok yani tam aksine adam öve öve bitiremiyor bir iki yerde eleştiriyor işde o kayma olayı falan tasarımı falan o kadarda olsun her programda o kadar eleştiri olur genel itibari ile araba çok iyi olduğunu adam belirtiyor..

Benim sırf o video yüzünden başkalarına karşı savunduğum arabayı sen gelmişsin bana anlatıyor, savunuyorsun :D ilginç bir duruma geldi irmscher tartışması. O video yüzünden İngilteredeki Vauxhall kullanıcıları Clarkson'dan nefret eder oldu. Adamın mantığı çamur at izi kalsın. Hatta videolar ve yazılar var bir sürü misal şu :
http://www.youtube.com/watch?v=yy4kPODqv58

'catastrophic' understeer diye aratınca zaten çıkıyor. Benim ilgilendiğim kısım burasıydı yoksa videoyu ezbere biliyorum merak etme ;)

Ayrıca olayı baştan bi özetlemek isterim, sen irmscher'i kötüledin, yan sanayi dedin benim çakma parçalarımla irmscher'in farkı yok dedin. Ben kötülememek lazım, takdir etmek lazım, kaliteli işler ortaya çıkarıyor adamlar dedim. Sonra sen pat diye OPC yi ortaya attın. Ben irmscher'in de OPC mantığında olduğunu, sıradan işler yapmadığını ortaya koymak istedim, bu sırada OPC yi hele ki Vectra OPC yi asla kötülemedim. Kötülemem de zaten ( bilen bilir, alınabilir bir şey olsa Vectra OPC ye binerdim şu an). Sonra nasıl olduysa seni bana karşı OPC Vectra'yı savunuyorken buldum. Çok saçma bir yere geldi konu...

Geri