V E C T R A C ' Ler Buraya

Melih bey bende 2003 2.2 Elegance var. Satıyorum. Bilginize. Bizinci sınıf, sorunsuz, bakımlı. Herşeyiyle mükemmel bir araç.
 
Özelden yazıyorum. İyi geceler.
 
ısparta eğirdedirde bir opel gt var bana uygun her açıdan aracın üzerinde çok küçük bir yanık tavanda kapının üstünde var aracın ilerde bir sorun olurmu araçta boya kaza değişen hiç bir şey yok eğer alırsam üzerne carbon kaplama yaptırıcam fiya 18.500 diyor uygunmudur?
 
yettimm gec mi kaldim :D
 
99 gt aldım teybi orjinal kaset çalar değiştirmek istiyordum fakat değişince direksiyondaki tuşlar iptal olduğu için kaset çaları değiştirmekten vazgeçtim kaset çalarda track cd çalıyor diyolar bu doğrumudur ???
 
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Mesajlarınızı Vectra C bölümünün dışında diğer alanlara da yazabilirsiniz. GT kullanan arkadaşlardaha sağlıklı bilgi vereceklerdir.
 
Geri
Üst