V E C T R A C ' Ler Buraya

hayırlı olsun güzel tercih :)

bende geldim garaj canlanalım haydiii :D

arkadaşlar yeni resim yüklemek istiyorum albüme attım ama buraya nasıl atabilrim..?

Herkese Selam. Arkadaşlar bir sorum olucak. bende vectra c 2.2 dizel var araç gaza bastığımda siyah duman atıyor ve yakıtı baya bir arttı bu aralar. bu konuda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar.

Herkese Selam. Arkadaşlar bir sorum olucak. bende vectra c 2.2 dizel var araç gaza bastığımda siyah duman atıyor ve yakıtı baya bir arttı bu aralar. bu konuda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar.

iyi bir opel servisi bulun kendinize :) yağda eksiltiyormu

selam arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz sevinirim 20 gün önce 2004 elegance aldım aracım 130000 km 26000tl ye aldım daha önceki aracım hyundai eradan sonra 200 metrekare lik ev gibi şimdilik çok memnunum aracımda tüp yoktu 880 e atiker taktırdım bana biraz tuzluya geldi ama araba süper bu 3. arabam ilk arabam tempra 97 model en fulll olanıydı. konfora göre sıralayayım vectra-tempra- era vectramın fotolarını yakında eklerim birde tüm sayfaları okuyamadım malum 227 sayfa aracımın arka küllük ve çakmaklıgı yok nereden temin edebilirim ve fiyatı tuzlumu.Arkada sigara içen yok ama eksik parca gözüme hoş görünmüyor
saygılarımla herkese kazasız sürüşler.

bende geldim arkadaşlar
07022012087.jpg

arkadaşlar foto ekleme hakkında bilgi verirmisiniz

[/attach]
2012-02-05 16.09.35.webp

Arkadaşlar foto ekleme işini nihayet becerebildim acemiliğime sayın yukarıdaki mesajımı
aldığım araç bu arkadaşlar
herkese saygılar

Geri