V E C T R A C ' Ler Buraya

Ekli dosyalar

• 01062008073wn1.webp
    01062008073wn1.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 38
Gerçekten Güzel Görünüyor

arkadaşlar bende vectra c kullanıyorum benimde kapının açık olduğunu gösteren ekran bozuldu aynı arkadaşımızınki gibi

cevap veren olmuş muydu göremedim uzun süreden beri giremedim ama cevap verilmediyse yazayım;

ekranda pixeller patlamış olabilir. genelde bu tür durumlarda pek yapılacak bir şey yok. çünkü o ekranı değiştirmek gibi şeyler pekte mümkün olmuyor herkes için. nedenine gelince, genelde yıkamacılardaki kokuların bir şekilde ulaşması veya çok fazla soğuk zamanlarda pixellerin patlaması neden olabiliyor.

ben bu şekilde biliyorum.

ayrıca şu koçtaşta 30 ytl satılan makinayla kendim yaptım arkadaşların astra ve c4 de de yaptım ve bu iki arabada sıfır daha 1500 km de kendileri bile inanamadı arabaya aşık aşık baka kaldılar. :))

Gökhan senın ekler takıldıktan sonra komple pasta yada cıla yapıldı demi?

Gökhan senın ekler takıldıktan sonra komple pasta yada cıla yapıldı demi?
yapılmadı ama yaptıracagım inşallah. arabanın boyada cok solma yok .fazla güneşte durmuyor araba o nedenle renk uyusmazlıgı olmadı ama yinede bir pasta cila üstünede boya koruma ister.durumu toparlayım yaptıracagım ziebartta.camlara film falanda yaptıracagım o nedenle bekliyorum paket fiyat üzerinden pazarlık yapacagım tek tek ugrasmaktan iyidir

yapılmadı ama yaptıracagım inşallah. arabanın boyada cok solma yok .fazla güneşte durmuyor araba o nedenle renk uyusmazlıgı olmadı ama yinede bir pasta cila üstünede boya koruma ister.durumu toparlayım yaptıracagım ziebartta.camlara film falanda yaptıracagım o nedenle bekliyorum paket fiyat üzerinden pazarlık yapacagım tek tek ugrasmaktan iyidir
gökhan maşallah çok güzel olmuş tamponda eksozda güle güle kullan

benim plaka çerçevelerinide değişmem lazım çok matlaşrı+yan sinyallerde turuncu turuncu göze batıyor :)

Geri