V E C T R A C ' Ler Buraya

Göksel'de para kalmamış :)

bende geldim
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Yettim gariiiiiiiii :)

http://www.opelim.net/forums/showpost.php?p=636935&postcount=25
yazmayı unutmuşum özür bi kamyon :D
Mustafa plaka 34 den dönüşüm olduğu için kankusturdular bana 1 haftada anca çıktı. Şansa bak ellerinde ge varmış tesadüfen yoksa sıradaki plakayı (o dönemde 06 BP leri veriolardı) verin demiştim. İsabet oldu GE yi bu sefer yakaladım.
Aslında anılın dediği doğru para kalmadı, noteriydi bakımıydı, takipçisiydi derken batıııııııııııııım :)
Dinçer benden önce davranmışsın fotoları koymuşsun hay allah senden razı olsun kardeşim :)
Doktor sana da hayırlı olsun, koy resimlerinide senin elemanın görelim bi maşşallah dielim :D

Son düzenleme:
Beyler, pazartesi carbon clean yaptırdım, bu arabaya daha yeni yeni ısınıyorum yeni yeni tanıyorum ama şu kadarını söyleyebilirm ses olayı 0 a indi. Düzgün bir asfalt üzerinden giderken harbi abartmıyorum ses 0. İbreler olmasa motor kapalı diycem nerdeyse :D. Belki piskolojik bilmiorum ama motor sanki biraz daha atik gibi. Yakıt konusunda pek bişey ölçemedim henüz ama ankarada ortalamam 7.1 7.2 civarı. Görecez bakalım nolcak ilerde:)

yakıt 7,1 7,2 mı nası yane ya masallah nası yapıyosun onu

yakıt 7,1 7,2 mı nası yane ya masallah nası yapıyosun onu
yokuş inerken çekiyorum ayağımı gazdan, mümkün olan en yüksek vites ve en düşük deviri yakalamaya çalışıyorum. Anlık hızlanma yapmıyorum fazlaca, malum zırt pırt dur kalk yapınca ani hızlanma bi halta yaramıyor. eskişehir yolu, istanbul yolu, yada konya yolunda isem vede yol müsaiştse cruse ü kullanıyorum. Arabayı ilk aldığımda sürat olayını yanlışlıkla 165 e çıkarak abartmıştım o gün bu gündür 100 ü geçmedim. Tabi birde yeni bakım yaptırdım, yağ buji vsvsv onlarında etkisi vardır mutlaka. İşte beyle :)

Son düzenleme:
Benim araba vectramı süpeye düşecem yakında ha :confused:
Bende ortalamada 10 civarını görmedim daha, 300 km felan oldu kullanmaya başlayalı, hepsi şehir içi bide :confused:. Anlıkta 30 bile gösterdi 1nci viteste kalkarken felan..:)

Geri