V E C T R A C ' Ler Buraya

Arek, şaşıracak birşey yok. Ben ankarada mustafa kayseride. İstanbul trafiğiyle bizim buralar arasında olsun artık o kadar fark. istanbuldayken sirkeciden eminönüne 1 saati geçmişti vardığımda. Senin bize bakış 2-3 lt fazla yakman gayet normal. Bide düşük viteslerde devirli kullanıyosan kafadan 4-5 farka bile çıkabilir yani.

4 5 lıtre cıkmıyoda dedıgın zaten dogru abı gecen gun 15 kmlık yolu 1 saate gıttım klımada acıktı yakıt tuketımı 15,6 ya kadar cıktı istanbul abı yapcak bısey yok

resim geldi
dscn1538wz6.jpg

arek kardeşim istanbulla kayseri çok farklı yani doğrudur orda sürekli yavaş akıyo trafik ama burası öyle değil

iş için istanbula çok gidip geliyorum. Ordakii trafik yavaş akıyo kalabalıktan ama heleki cevreyolunda yada otobanda yol açıksa millet resmen çıldırıyor. Birkeresinde şirket arabasıyla ankaraya geri dönreken ikinci köprü yolunda sol şeritteyim hızım 140-150 arası kimi arkamdan selektör yapıo kimi sağımdan geçip makas atıyo kurallara uygun giden 1 allahın kulu yok :D Walla istanbullu arkadaşlar kızmasın ama trafik yavaş akkınca haliyle fazla yakıyolar, trafik açılınca gaza sonuna kadar yüklenip gene fazla yakıyolar :).
E be kardeşlerim yavaş gidin birazda az yaksın :)

o arabaya o rakam bısey dııl ama ıstanbulda dedıgın gıbı etken cok napalım abı bızde ıstanbulda böle yasıyoruz ıste :D

volkan sende cok devırlı kullanıyosun heralde 11 yakıyo dedıgıne gore yada hep trafık ve klıma fln derken yukselıyo

Selam arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. aracımın yeni fotolarını yakında ekleyeceğim

Ekli dosyalar

• 051608081106.webp
    051608081106.webp
    47.1 KB · Görüntüleme: 48
  • 051608081140.webp
    051608081140.webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 46
  • 051508192853.webp
    051508192853.webp
    26.4 KB · Görüntüleme: 42
Allah Kaza Bela Vermesin ........ ÇOK güzel bir araç ( lütfen bizde arıyoruz 2.0 t C-kasa bulursan haber ver acil Teşekkürler )

Geri