bence bir kez daha vip uye alimi yapilsin. vip uye alimlari yapildi ama hala takilmalar oluyor donmalar oluyor. erisim siteye hala zaman zaman zorlasiyor. o yuzden bi alim daha sart (!)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melih defalarca yazdık, artık pazar yerindeki ilanlara yorum yapılmıyor, değil üyeler ben bile cevap yazamıyorum . Açılan konuya bir ilave yapılacaksa düzeltme kısmından gereken yapılıyor o kadar. Yani bir nevi diğer internet satış siteleri gibi oldu. Bunun nedeni anlamsız güncellemeler, ürün hakkında yapılan fayda getirmeyen yorumlar. Faydasız, katkı sağlamayan yorumları sildiğimde "mesajların neden siliniyor" veya "mesaj sayım neden düştü" diye şijayet konuları açılmadı mı? Aslında ürünlere cevap yazmayı biz kapatmadık bazı üyeler bindiği dalı kesti desek daha doğru olur. Güncel, güncelito, jhhhzxxc gibi anlamsız güncellemeler, hayırlı satışlar, maşallah, güzel ürünmüş, pahalıymış, ucuzmuş ........... gibi yorumlar ürünler için ne kadar faydalıdır?mesela vip uye olmadigimdan oturu heralde pazar yerinde bir ilana cevap vermek mesaj gondermek istedigimde su hata ile karsilasiyorum..
Mel-a-ku, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Gerçek alıcı ilk ilanı okuyup diğerlerini es geçmez. Ben ihtiyacım olan ürünü ararken bir sene kadar geriye gidiyorum. Diğer türlü sırf "benim ilanım en üste çıksın" diye günde 3 defa ilanını güncelleyenlere bile denk deldim. Dediğim gibi gereksiz güncellemeler, gereksizce yapılan yorumlar bizleri bu yola itti.oyle de ben mesela urunumu ilk koydugumda 10 kisi ozel mesaj gonderdi. simdi 3. 5. sayfalara dustu kimse ilgilenmiyor. ve urunum oyle bir urun ki kimse oyle bi urunun burda ikinci ele dusecegini tahmin edip aramaz. yani gorup ihtiyac yaratacak bir urun. ben ne yapacagim bu durumda. surekli ayni ilani vermem lazim.
oyle de ben mesela urunumu ilk koydugumda 10 kisi ozel mesaj gonderdi. simdi 3. 5. sayfalara dustu kimse ilgilenmiyor. ve urunum oyle bir urun ki kimse oyle bi urunun burda ikinci ele dusecegini tahmin edip aramaz. yani gorup ihtiyac yaratacak bir urun. ben ne yapacagim bu durumda. surekli ayni ilani vermem lazim.