Destek olmak gerekir ama yöntem yanlış 1 ay önce üye olmuş yeni üyelikle birlikte verdiği o heyecanla 40 tl ödeyip vip olursa vipliğin bir özelliği olmaz vipliğin olmanın kuralı vardır örneğin 1000 mesaj enaz 1 yıllık üyelik gibi ve benzeri şeyler yoksa kalitesiz binlerce forumdan hiçbir farkı kalmaz ve bir diğer konu ise reklamlar ve sponsor eğer o 2 reklam ve sponsor aylık 150 dolarlık masrafı karşılamıyorsa kaldırın gitsin siz onları kaldırın bende 5 yıllık viplik almazsan adam değilim yöntem hoşuma gitmediği için viplik almıyorum ve saçma buluyorum örneğin bir liste yapalım ve thsört yapalım ama listeye yazılanların sayısı kadar 10 tane fazla yapın 1veya 2 ayın sonunda konu kapatılır thsörtler 20 tl mal oluyorsa foruma destek adı altında 50 tl satılır hem paranın karşılığında bir üründe almış oluyorsun yoksa
1.2.3 aylık üyeler hadi ayını gectim 100 mesajı bile olmayanları direk vip yaparsanız forumda zamanla kalite düşer foruma katkısı olanlar vip secilir bu benim fikrim
uygulamayı beğenenler yatırsın ücreti vip üye olsunlar
1.2.3 aylık üyeler hadi ayını gectim 100 mesajı bile olmayanları direk vip yaparsanız forumda zamanla kalite düşer foruma katkısı olanlar vip secilir bu benim fikrim
uygulamayı beğenenler yatırsın ücreti vip üye olsunlar