Vanali egzost yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar biri bu vanalı sistem hakkında yardım edebilirse çok sevinicem ya bizim burda bi kıl jandarma war beni ne zaman görse bi şekilde ceza yazıyo arabayı bağlamakla tehdit ediyo bende orta susturucu yok sondada yed performans egzostu var ben benm araca vanalı sistem yaptırmak istesem izmirde falan bilen gören yada işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verebilecek var mı?

İçeriye ufak bir kol gibi birşey koyulduğu için bi delik açılıyor arabaya doğrudur.Bu kolda gerektiğinde orj egzoza dönüş yapmanızı sağlıyor tabiki..Polislerden korunmak için %100 etkili yöntem ama performans egzozla aldığınız o güzel sesi alamazsınız.Daha çok patlak egzoz sesine benzer bir sesi oluyor..

ya adamlar gıcık orjinal egzos ucuna bile modifiye diyen bi grup oldukları için

ben bilmiyorum sistemin yapılışını.Ama izmirde 1.sanayide egzos işiyle ilgili çalışan arkadaşımız var.İstersen telefonunu vereyim bi görüş.Yada bu tarafa gel gidelim bakalım.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=35730

böyle birşey mi?
benimde aklımda var ama kararsızım.
sağlam bi egzos yapayım diyorum ortak kullanma durumu var.
vana düşündüm güzel olabilir ama duyduklarım elektrikli olanlar sıcakta zamnla bozulup tam kapatmıyormuş.
manuel olanlarda delik açılması içime sinmedi:(
araştırdım yapanlar yok denilecek kadar az
duyan var bilen yok yani:(

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=35730

böyle birşey mi?
benimde aklımda var ama kararsızım.
sağlam bi egzos yapayım diyorum ortak kullanma durumu var.
vana düşündüm güzel olabilir ama duyduklarım elektrikli olanlar sıcakta zamnla bozulup tam kapatmıyormuş.
manuel olanlarda delik açılması içime sinmedi:(
araştırdım yapanlar yok denilecek kadar az
duyan var bilen yok yani:(

mekanik olarak yapıldıgında da ıslandıgında problemler cıkartıyo..her türlü sorun yanı..en guzelı tok seslı ve fazla gurultu yapmayan bi perf. egzoz takmak

her hafta nerdeyse 400 km falan yapıorm mecbur okul falan uzuyo yollar gezince daha çok artıyo uzun yoldada sorun çıksın istemiorm

gncel

Geri