Vanali egzost yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
s.a Arkadaşım soylenen fiyatlar dışında Inankı daha uyguna sana Headers sıstemı Ile bırlıkde vanaLı egsoz sıstemını usta işçilikle yaptırırdım Fakat İstanbuldayım ßen..Keşke ıstanbulda olsaydında yardımcı olabiLseydim..

ben önümüzdeki aylarda istanbula gelme planlarım var zaten ama nasıl olacak ne kadar olacak bi fiyat var mı?

tam anamıyla örendm ama ist. deim bende =) orjnal sistemin olduu gibi duruo ek olarak ikinci bi çıkış yapılıo V tipi bi boru gibi düşün ortasında bi kelebek war ve oraya silecek motoru takılıomus içeriede sadece bi tuş ! easytronik sanzımanlardaki sport tusuna bağlatan biri war işte =) komple bi düz boru çekilio tabi maliyeti değiştiren bu oluyo ne kdar geniş istersen ona göre değişio
önemli olan biyer daa war son işlem olrak ya orjnal egzos 15 20 cm geri alınıp yeni sistemin orjnal yerine gelio yada 2. b çıkış senn tercihin.. 500 600 civarda fiyat işte ama 800 900 yaptıranlarda war

olay bu ya :D saolasın peki nerde yapılıo bide bana pmden msn yazablirsen sevinirim :)

vanalı olarak tabir ettiğimiz sistem, son susturucuyu istelindiği zaman iptal edip düz boru haline getirmeye yarıyor...

iki türlü bu sistemi çalıştırabiliriz..:
1- silecek, cam v.s. elektirikli motorlar vasıtası ile
2- el yardımı ile...

maliyet 250 falan diye biliyorum

vanalı olarak tabir ettiğimiz sistem, son susturucuyu istelindiği zaman iptal edip düz boru haline getirmeye yarıyor...

iki türlü bu sistemi çalıştırabiliriz..:
1- silecek, cam v.s. elektirikli motorlar vasıtası ile
2- el yardımı ile...

maliyet 250 falan diye biliyorum

bu konuyla ilgili detaylı bilgi alma sansım var mı

bi arkadaş yaptırmıştı mehmet gazihan yönlendirmiş fakat o da normal sisteme geçince arıza ışığı yakıyor diyodu bi arat istersen

Geri