üye olduğum günden beri her gün az veya çok giriyorum bnde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkan haklı beni de bağımlı yaptı opelim net şayet bir gün girmezsem aşağıdaki semptomlar peydah oluyor
Dikkatin kolayca dağılması ve yeni dışsal uyarıcılara yönlendirilememesi, zihin bulanıklığı, şaşkınlık, zaman ve mekan bağlamında yönelim kaybı, bellek sorunları, düzensiz-tutarsız düşünme ve konuşma, algısal bozukluklar (yanılsamalar ve halusinasyonlar), kuruntu, heyecan, belirgin hiperaktivite, özerk sinir sisteminde aşırı etkinlik, huzursuzluk, uyku-uyanıklık döngüsünün bozulması, bilinç düzeyinin düşmesi, vb.
abi 2 sinden biri mutlaka olmalı senin içinbaşkan haklı beni de bağımlı yaptı opelim net şayet bir gün girmezsem aşağıdaki semptomlar peydah oluyor
Dikkatin kolayca dağılması ve yeni dışsal uyarıcılara yönlendirilememesi, zihin bulanıklığı, şaşkınlık, zaman ve mekan bağlamında yönelim kaybı, bellek sorunları, düzensiz-tutarsız düşünme ve konuşma, algısal bozukluklar (yanılsamalar ve halusinasyonlar), kuruntu, heyecan, belirgin hiperaktivite, özerk sinir sisteminde aşırı etkinlik, huzursuzluk, uyku-uyanıklık döngüsünün bozulması, bilinç düzeyinin düşmesi, vb.
samet gören de seni dağa tırmanışa gidiyorsun sanacak internet kafeye gidersin gölgede tıkır tıkır yazarsın ne güzel kumsalda durup da ne yapacaksın kı amele gibi yanacaksınhayır ben tatilde nasıl girerim onu düşünüyorum