- Konuyu Başlatan
ozaman bi k&n de ben atayım corsaya bakalım bi tadına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sizin bu yazdıklarınızı anlamıyorum forumda z14xe nedir short-ram nedir ben kimim kendimi kaybettimZ14xe de açık hava filtresi takarken çok fazla beklentili olma, ben kullanıyorum, öyle çok abartılı bi ses alamadım, performası ise belli belirsiz bir farketti. Şimdi short-ram boru yapıyorum, mesafeyi uzatacağım metal boru ile. Bakalım o nasıl olacak, bittikten sonra atarım fotoğrafını.
ben sizin bu yazdıklarınızı anlamıyorum forumda z14xe nedir short-ram nedir ben kimim kendimi kaybettim
Daha açıklayıcı yazmak lazım bencede Z14xe corsanın kullandığı motor şasesinin modeli (ecotec motorun kendisi yani) google amcaya yazıp görsellerden aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten , short-ram olayıda ön tamponda açık hava filtresinin sığacağı kadar bir delik açılıyor ve hava filtresi kaputun altında değilde tamponun önünde mal gibi ortada duruyor avantajı ne ? Filtre Açıkta ve dışarda olduğu için daha çok soğuk hava iletiliyor motora buda aracın çok daha performanslı olmasını sağlıyor , yapmaya değermi ? Bence değmez , ortada mal gibi duracak filtre belki siz evde otururken sokakta top oynayan çoluk çocuğun oyuncağı bile olacak filtre
Ama filtre istenirse kaputun altında motordan uzak bir noktaya yerleştirilebilir , buda hemen hemen aynı işi görür
Z14xe de açık hava filtresi takarken çok fazla beklentili olma, ben kullanıyorum, öyle çok abartılı bi ses alamadım, performası ise belli belirsiz bir farketti. Şimdi short-ram boru yapıyorum, mesafeyi uzatacağım metal boru ile. Bakalım o nasıl olacak, bittikten sonra atarım fotoğrafını.