VE Corsa

Short ram tampona kadar yada davlumbaz içine kadar olan filtre değildir, kısa bir boru ve üzerine açık filtre.

Far yerine, tampon portuna, davlumbaz içine kadar uzanan filtre borusuna cai (cold air intake) denilir.

Ben cai ye uğraşmam, stok motor sonuçta, ama aracın kendi filtre borularınıda değiştirmem gerekli, çünki arada ses azaltıcı kazan gibi bişey var onun iptal olması gerek. Artı olarakta metal borudan daha iyi ses alınıyor, birde yalıtım sargı ile güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum.

maşallah Allah kaza bela vermesin araç değişik farklı bir tarzda modlamışsın. fena görünmüyor emeğine sağlık, ve bunların başlangıç olduğunu söylüyosun ilerleyen zamanlarda dahada güzel bir araç ortaya çıkaracağını düşünüyorum;).

Short ram tampona kadar yada davlumbaz içine kadar olan filtre değildir, kısa bir boru ve üzerine açık filtre.

Far yerine, tampon portuna, davlumbaz içine kadar uzanan filtre borusuna cai (cold air intake) denilir.

Ben cai ye uğraşmam, stok motor sonuçta, ama aracın kendi filtre borularınıda değiştirmem gerekli, çünki arada ses azaltıcı kazan gibi bişey var onun iptal olması gerek. Artı olarakta metal borudan daha iyi ses alınıyor, birde yalıtım sargı ile güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum.

mustafa dostum short-ram ın ne olduğunu yeni öğrendim.bana sorarsan bunun için tamponu falan kesme yazık edersin. öndeki sis far deliğinden verebiliyosan ucu o kısma ver derim.

maşallah kazasız bin ...senin lastikler kaç öyle arkadan bakınca çok büyük geldi gözüme :)

maşallah aracın kaderi değişmiş bence bu tarz renklere modifiye yapılarak önleri açılmalı kullandığımız araba beyaz ama hep böyle kenarda köşede kalmış renklere ilgi durmuşumdur iyi günlerde kullan abi ;)

Üzerindeki lastik ölçüsü nedir,sanki lastiklerin ebatı pek uygun değil yada bana öyle geldi.

Geri