Ve Lpg'deki ilk depo bitti..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spitemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ve Lpg'deki ilk depo bitti..

spitemre link' Alıntı:
Landi renzo evo YAGLAMASIZ:)

bende landirenzo taktırıcam ama yağlamalı olması gerektiğini söylediler.  yağlamasızını nekadara taktırdınız?

power39 link' Alıntı:
bende landirenzo taktırıcam ama yağlamalı olması gerektiğini söylediler.  yağlamasızını nekadara taktırdınız?
hocam landi fiyatları bayiden bayiye farklılık gostermektedir sizin orda bilmem ama bizim burda bole
1400 e takan var
1500 e takan var
1650 e takan var

ve hatta sonra bayramdan sonra arkadas cruze aracına gelis fiyatına taktıracak ( fiyatı simdi yazmıyorum dogruluk payını ogreneyim ondan sora sizinle paylasacagım )

M1kemal link' Alıntı:
hocam landi fiyatları bayiden bayiye farklılık gostermektedir sizin orda bilmem ama bizim burda bole
1400 e takan var
1500 e takan var
1650 e takan var

ve hatta sonra bayramdan sonra arkadas cruze aracına gelis fiyatına taktıracak ( fiyatı simdi yazmıyorum dogruluk payını ogreneyim ondan sora sizinle paylasacagım )

anladım burada fiyat landi : 1600 + yağlama sistemi 450 = 2050. 2000 olur dedi nakit ödeme yapıcam biraz daha bırakıcaklar sanırım..

bu arada dip not : dizel almadığıma ufaktan pişman gibiyi  032questn

power39 link' Alıntı:
anladım burada fiyat landi : 1600 + yağlama sistemi 450 = 2050. 2000 olur dedi nakit ödeme yapıcam biraz daha bırakıcaklar sanırım..

yani lpg ye vereceğiniz parayla araç nerdeyse 45000 e geliyor.

yağmur06 link' Alıntı:
yani lpg ye vereceğiniz parayla araç nerdeyse 45000 e geliyor.

evet 45.000 i buluyor. ama şöylede bir durum var. daha önce 2008 h kasa 1.3 twinport njoy kullanmıştım kısa bir süre. evet yakıtından çok memnundum. 2 vites hızlanmasıda harikaydı ama hepsi o kadardı. 6. vites facia gibiydi.. tamamen tasarrufa yönelik bir vitesti. klima açıkken 1. viteste rampalarda yerinden kalkamıyordu. bu1. sebepti 2. si ise fiyat beni aşıyordu bu yüzden 1.6 benzinli seçtim..

power39 link' Alıntı:

;D
aynen katılıyorum aracı kasımda aldım yanlıs hatırlamıyorsam dizelle arasında 7 milyar vardı liste fiyatında sole bole 6 milyar olurdu
lpg ye 2000 verdim 8000 km benzin kullandim 3500 tl de ordan verhasıl dizelin parsını yarıladık ;D

hocam su yaglama vs. sıstemleri faso fiso bence duz lpg tak gitsin

M1kemal link' Alıntı:
hocam su yaglama vs. sıstemleri faso fiso bence duz lpg tak gitsin
peki garanti dışı kalmıycak mı? yarın servise gidiyorum sormaya.

Ben olsam o arabayı lpg istasyonuna sokmaya utanırım

Geri