ilk depo bitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ilk depo bitti

Güzel bi değer yakalamışsınız.Ben izmirde 900 küsür km de 5.2 yakaladım.Ortalama hızım da 32km/h..Biraz daha dikkat etsem 5lt yi yakalayabilirim.

Erhan42 link' Alıntı:
Güzel bi değer yakalamışsınız.Ben izmirde 900 küsür km de 5.2 yakaladım.Ortalama hızım da 32km/h..Biraz daha dikkat etsem 5lt yi yakalayabilirim.

Erhan arabanı 3-5 sene ödünç alabilir miyim? ((:

hangi marka motorin kullandığınızı sorabilirmiyim??

ben GTL ile İzmir' de 1050 civarı bir rakam tutturdum..

anladığım  kadarıyla Ankarada bu değerlere ulaşmıssınız. Mümkünse hangi güzergahlarda kullandığınızı sorabilirmiyim. Benim evim Cankaya G.O.P ta hergün o yokuşu in- çık bırak 6 lt nin altına inmeyi bazen 7 lt lere bile çıktığı oluyor. Arabayı da yeterince sakin kullanmaya çalışıyorum. Acaba araçta sorun mu var ? Araç 3000 km de

41 km hız ortalaması ne güzel ş .içi için benim 19-20 arası gidip geliyor istanbul sağolsun

hosta link' Alıntı:
anladığım  kadarıyla Ankarada bu değerlere ulaşmıssınız. Mümkünse hangi güzergahlarda kullandığınızı sorabilirmiyim. Benim evim Cankaya G.O.P ta hergün o yokuşu in- çık bırak 6 lt nin altına inmeyi bazen 7 lt lere bile çıktığı oluyor. Arabayı da yeterince sakin kullanmaya çalışıyorum. Acaba araçta sorun mu var ? Araç 3000 km de
trafiğe giriyorsanız çok normal istanbul da arkadaşlarımın 1.3 leride 6.5-7 lerde yakıyor.

Süper değerler tebrikler !!!

Ancak bu yol bilgisayarı menüsü bizde yok aracınız cosmo sedanmı dır ? farklı bişiymidir anlayamadım ama çok güzel bu görüntü !!!

delikadir24 link' Alıntı:
Süper değerler tebrikler !!!

Ancak bu yol bilgisayarı menüsü bizde yok aracınız cosmo sedanmı dır ? farklı bişiymidir anlayamadım ama çok güzel bu görüntü !!!
bizim gibi koca ekranda bir satır yok opel akıllanmış sonunda

astraowner link' Alıntı:
bizim gibi koca ekranda bir satır yok opel akıllanmış sonunda

Yazılımsaldır bence bu ekran görüntüsü güncellemesi olmazmı acaba ?

Geri