Vectra 1.6 CD Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmenn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmenn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese iyi günler. Arkadaşlar birkaç gün içinde kısmet olursa bir tane Vectra alacam. 98 model 1.6 CD donanıma sahip bir araç. Ben bu araca hız sabitleyici taktirmak istiyorum bu mümkün müdür. Araçta bu iş için alt yapı var mı bilmiyorum. Ama CD donanımlı olduğu için vardır diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Ben o aracın 98 cd 2.0 kullanıyorum hiç araştırmadım ama forumda biri yapmıştı heralde bi ara fiyat 1000 ila 2000 arası olandı lazım tam emi n değilim ama

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben o aracın 98 cd 2.0 kullanıyorum hiç araştırmadım ama forumda biri yapmıştı heralde bi ara fiyat 1000 ila 2000 arası olandı lazım tam emi n değilim ama

Cevabınız için teşekkürler. Bende cok araştırmadim. Ama okuduğum kadarıyla CD donanımda alt yapı var gibi. Aracı daha almadim alınca ayrıntılı inceleme yapacam zaten. Eğer olursa tadından yenmez :)

1998 Model 1.6 Vectra CD var mıydı, araç 2.0 olmasın?

1.6 var ama cd mı onu bilmiyorum bizim köyde benim 2.0 'la aynı renk ve aynı kasa ama manüel benimki otomatik
Şu konu baya bilgi için kullanılır ama malesef yarim yamalak
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=75887

1998 Model 1.6 Vectra CD var mıydı, araç 2.0 olmasın?
Hocam araba Avrupa montaj yani orjinal CD donanım. Normalde Türkiye de yok diye biliyorum bende

Geri