vectra 2.2 dti geç çalışma

cemiltütüncü42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracım sabahları ilk çalışmada oldukça zor çalışıyor.Fakat ondan sonra hemen ilk basmada alıyor.Sorunun ısıtma bujilerinden olduğunu sandım ve gösterdim herhangibir aksilik yok.Başka bir sebepte bulamadılar.Bu geç çalışmanın sorunu nedir yardımcı olursanız sevinirim....

kızdırma devreye girdiği halde yine geçmi çalışıyor yoksa kızdırma işareti gözükmediği içinmi geç çalışıyor?

dizel araç için çok soğuklarda 2. marş normal olabilir.

kızdırma işareti giriyor bekliyorum ama o haldede çalışmıyo 4. 5. basmamda alıyor hava soğukken ama hava sıcakken bı problem olmuyor.geç aldığındada çok fazla bir şekilde duman atıyor araç.Kimi zaman çalıştırmaya uğraşırken akü bile bitiyor.

kızdırma işareti giriyor bekliyorum ama o haldede çalışmıyo 4. 5. basmamda alıyor hava soğukken ama hava sıcakken bı problem olmuyor.geç aldığındada çok fazla bir şekilde duman atıyor araç.Kimi zaman çalıştırmaya uğraşırken akü bile bitiyor.

akü ne alemde, beyaz duman atması kızdırmanın çalışmadığı anlamına gelir ona baktırmışsın, bu şekilde geç çalışmanın başka nedeni de mazot geri dönüş hortumlarından da olabilir bunlara baktır

aküyü yeni değiştirdim aracımda böle bi sorun daha önceden yoktu bir gün mazot bitti ve aracım hava yaptı ondan sonra böle yapmaya başladı ve bir türlü sorunu çözemedik

tamam işte araçta hava var, mazot geri dönüş hortumlarına falan da baktır

geri dönüşüm hortumu değişti araç yetkili servisede gösterildi bi sorun bulamıyorlar :mad: ve bu sorun çıldırttı beni 1 aydır uğraşıyorum lütfen yardım edin

valla arkadaş bu motordan anlayan yok, benim arabada 2.0 dtı 1. ve 2. viteslerde turbo 2500-3000 devir arası birden giriyor devreye çözmeye çalışıyorum ama yok sonuç alamıyorum

enjektör yada pompa diyo bazı ustalar buda bana saçma geliyor daha önce bu sorunu yasadım fakat o soguk olsada hava iyi olsada yapıodu ayrıyeten her çalışmasında geç çalışıodu

Geri