vectra 2.2 dti geç çalışma

ısıtma bujılerını söküp dısarda tek tek kontrol ettırın eger problem yoksa pompa üzerınde mazotun gerı kacmasını önleyen valf var onu degıstırın eger yıne devam ederse yuksek basınc saglayan mazot pompasını degısmekten baska carenız yok kolay gelsın

ısıtma bujılerını söküp dısarda tek tek kontrol ettırın eger problem yoksa pompa üzerınde mazotun gerı kacmasını önleyen valf var onu degıstırın eger yıne devam ederse yuksek basınc saglayan mazot pompasını degısmekten baska carenız yok kolay gelsın

dti motorlarda +3 veya +5 dereceden sonra devreye girmez kızdırma bujisi..yani +5 dereceden sonra narşa beklemeden bastığınızda benzinli araç gibi direk çalışır. tek sorun yakıt sisteminin hava alması..

iyigünler,bendede 2003 model 2.2dti var aynı sorunu yaşamaktaydım,ısıtma buji rolesinden kaynaklanıyor ve erken ısıtmayı kesiyor yeni role aldım yine aynı olunca pejo minübüslerin daha uzun ısıtma tutan rolesinden aldım hem daha ucuz 35TL.hemde çok randımanlı,roleye takılan fişlerde az bir tadilatla ben sorunu çözdüm,kışın o suğuklarda çalışmayan araba ısıtma lambasının sönmesiyle marşa basınca hemen çalışır duruma geldi,durum budur yaptırmanızı tavsiye edrim.
Slm. Bendede sorun sabahları motor sovuk haliyle zor çalışıyor ki bazen hiç çalışmıyor/2004 zafira DTİ. Sıkıntım büyük moralim sıfır Ne yapacam bilemiyorum,

kızdırma işareti giriyor bekliyorum ama o haldede çalışmıyo 4. 5. basmamda alıyor hava soğukken ama hava sıcakken bı problem olmuyor.geç aldığındada çok fazla bir şekilde duman atıyor araç.Kimi zaman çalıştırmaya uğraşırken akü bile bitiyor.
İslam benim de öyle çalışmadığıda oluyor, yetkili servise götürecek bakim nolacak🙁çok sıntıymış bunaraçlar.

Slm. Arkadaşlar, benimde 2.2dti zafira var oda aynısı, sovuk larda yani motor sovuk iken8,9 marşta , bazen hiççalışmıyor, sinirden piskom, bozuldu.Anlıyamadığım, bu arızayı yetkili servis yapıyorsa kim yapacak? Almanyada olsa gir servise en çok 2,saatte iş biter.😡 Bizdekiler ne iş acaba! Tşkr.👋

Geri