jantların güzelmiş alper nazar değmesin arabanın rengiylede tamamlamış kendisini
sağolasın ibrahim senin çifte kavrulmuş da güzel corsa da güzel maşallah güle güle bin
bide şu iç aydınlatmadan ben de yapabilseydim beyaz ışık çok hoş durmuş konsolda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jantların güzelmiş alper nazar değmesin arabanın rengiylede tamamlamış kendisini
Al benden de o kadar. Araba dediğinin göstergeleri gece ışıl ışıl olmalı.sağolasın ibrahim senin çifte kavrulmuş da güzel corsa da güzel maşallah güle güle bin
bide şu iç aydınlatmadan ben de yapabilseydim beyaz ışık çok hoş durmuş konsolda
Gece B kasaların göstergelerinin aydınlatması yeterli. Ama A kasaları gece kullanmak çok zor oluyor. Orta konsolu 2 lambayla geçiştirmişler. Bir iki lamba ilave edilmesinde fayda var.sağol savaş abi direnç ve ledlerle yaptım mavi yapacaktım ama gece mavi gözü yorar diye yapmadım beyaz daha güzel görünüyor eski halindeyken bişey belli olmuyordu sitede birisi yapmıştı uzunlamasına ledli 12 volt vectra b kasaya resimliydi o daha kolaymış ve biraz daha canlıydı gösterge kısmı
Arkadaşlar vectra a larda ön göstergelerin yetersiz olduğuna bende katılıyorum. işin yolunu bilmediğim için bana Biraz zahmetli geldi ama kendim söktüm kaloriferi falan sökmüyorsun sadece sabır, japon, tercihe göre led ve biraz kibarkık (ince parçalar var narinnn) benim fotolardan bakabilirsiniz hem parlaklığınıda ayarlarsınız zaten benim göstergelerde kırmızı + beyaz + mavi hepsini kullandım takarken daha kolay oluyor...
Araç gereğinden fazla esner, çukurlara daha sert düşer ve ses yapar, virajlarda araç fazla yatar, fren mesafen artar, uzun yolda rüzgardan daha fazla etkilendiği için yolda gezmeler yapar. En basit testi, aracı olduğu yerde sertçe salla, araç 1 enfazla 2 esnemeden sonra sabit duruma gelmelidir, amerikanlar gibi sallanıyorsa amortisörler özelliğini kaybetmiştir. Bir de alttan bak amortisörlerde yağ kaçırma var mı? Amortisörlerin tamiri ile uğraşmanı önermem, kaliteli yenileri ile değiştirmen daha ucuza mal olur.selam arkadaşlar..
amortisörlerin bozulduğunu nasıl anlarız?