vectra-a garajı

pahalı görmüşsün bende internette 140-160 arası bişey görmüştüm luk markaydı

07-04-2011 tarihinde 92 model A kasa 1,8 gl vectra sahibi oldum,resimleri daha sonra ekleyeceğim yanlız döşemeleri pek hoşuma gitmedi birde kapı içlerinde bazı yerlerde yırtık var onları nasıl çözeceğiz....

genelde oralar yırtılır, iyi bi döşemeciye sormak lazım bide burda yırtılanlar ne yapmış onlara sormak lazım..hayırlı olsun arabanız

Arkadaşlar benim aracın vites topuzu mahvolmuş orjinalini nereden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim 92 vectra A 1,8 gl,

Bagaj üzerindeki spoiler gibi duran çıkıntıyı nasıl yaptırdınız. bende düşünüyorum. 95 Model 1.8 GL var Beyaz yardımcı olursanız sevinirim.

senin istediğin a kasa gt spoyleri, fiber işiyle uğraşanlar yapar ..sahibinden de de var..

Arkadaşlar benim aracın vites topuzu mahvolmuş orjinalini nereden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim 92 vectra A 1,8 gl,

orjinalini bulmak için çıkmacılara bakmak gerek, yan sanayisi de satılıyor ..eğer olmazsa diğer başka hoşunuza giden topuz takabilirsiniz

arkadaşlar bişey sorcam. bu vectra a kasalarında aralarında farklılık oluyom u makyzlı kasa gibi falan. bazı a kasalar çok diri görünüyor dolu görünüyor kimisi de böle pasip sanki daha küçün gibi mi desem yani daha salaş duruyor. yani a kasalarında makyajlı olanı var mı ? birde en dolu olanı hangi model bu a kasaların?

Geri