arkadaşlar 94 model vectra a cd ile tekrar aranızdayım.aracımı izmirden aldım samsundayım.orjinal 168000 de lpg siz.corsa dan daha az yaktığını görmek mutluluk verici,resimleri eklicem en kısa zamanda,saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ibinden-eskimeyen-kasa-vectra-93242939/detay/
Vectra 2.0 i Emsalsiz temizlikte olan aracımı şimdilik satmak zorundayım. İnşallah ileriki zamanlarda tekrar bu araca binmek nasip olur. Her zaman diyorum OPEL'in yaptığı en kaliteli araç. Bircok OPEL mühendisi de bunu söylemektedir. uMARIM Forum üzerinden ilgilenen bir arkadasa gider yıllar boyunca huzurla biner...
Evet LPG bulunmamaktadir. Fabrikadan cıktıgı gibi korunan bir aractir. En ufak yan sanayi civata bile takılmamıstır...İnş Satılır İşin görülür . Temiz Duruyor çok diri . LPG yok sanırım !
Arkadaşlar bu da benim Vectra A . Sonunda fırsat bulup resimleri ekleyebildim. 1994 model 1.8s Orjinal sunroof + orjinal klima + gm sis farları + 14' inc Cms jantlı + Benzinli 236bin km de. Aracın ilk sahibiyiz. Babamdan bana kaldı son 7 yıldır bende. Herkese iyi forumlar diliyorum.