Vectra Amortisör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sert ama ben serti daha cok sevıyorum galıba.bayılıyorum bunlardakı suspansıyon sıstemıne.nedense:)bence gayet konforlu...araba yola agır basıyo...buda guven verıyo bana kullanırken.

helebirde yay olunca 4 cmlik yay olunca nasıl sert düşünün...

Uzun yolda güzel fakat şehir içinde bi çukur bi nesne Küt Pat sanki Kayaya çarpıyor:)

heyyyyyyt082xg0.jpg
ÖN SAKALDA CEP TELEFONU VAR !!!! YAKLAŞTIR DA BAK AMA ARACTA VURMA YOK!!!!!!!!!!!!!!

Yaa demek isteğim arkadaşda Kia Cerato var 1350 Kg çok iyi süspansyonu.

sen o arabayla bi viraja gir, bide vectra'yla gir..bak bakalim hangisi daha guven veriyo yada virajdan cikabiliyo :kop::kop: :D
yoksa opel bu isten anlamiomu o kadar yumusak yapsin..yol tutusa onem verir Opel.
eger cok rahatsizsan sertliginden Monroe Sensatrac taktir..cukur ve kasislerde yumusaktir fakat viraja girince yada ani hareket yapinca bir miktar sertlesir.

sen o arabayla bi viraja gir, bide vectra'yla gir..bak bakalim hangisi daha guven veriyo yada virajdan cikabiliyo :kop::kop: :D
yoksa opel bu isten anlamiomu o kadar yumusak yapsin..yol tutusa onem verir Opel.
eger cok rahatsizsan sertliginden Monroe Sensatrac taktir..cukur ve kasislerde yumusaktir fakat viraja girince yada ani hareket yapinca bir miktar sertlesir.

:alkis:

vectra birazdaha iyi arkadaşlar siz bide benimm arabayı görün (astra f)

Geri