ben amörsitörler bozuk diyorum soranlara :d ..gerçekten takırtı tukurtu çok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman amortisörleriniz gerçekten bozuktur.. Amortisör sertliği ile takırtı tukurtu diye bahsettiğimiz sesler çok farklı şeyler sertlik sadece yolun araçtaki etkisinin hissedilebilirliğini arttırır ses yapmaz bu sesler içinse ilk etapta bakılacak 3 şey var..Patlaksa amortisörler değişecek,değilse askı rotları kontrol edilecek.. Yinede devam ediyorsa nadir görülür ama direksiyon kutusundan ses yapar biz amortisörden gibi hissederiz ama bu ses anında direksiyonda özellikle sağa veya sola dönükken azda olsa bir vurma hissediyorsanız büyük iht kutudandırben amörsitörler bozuk diyorum soranlara :d ..gerçekten takırtı tukurtu çok
benim araçtada ses var.bi uyarım olucak özellikle vectra b kullanan arkadaşlar.arka bagajda sag farın arkasında tüp ve büjon anahtarı koyma yeri var orayı bi kurcalasınlar.belkide sorunun çözümü çok basittir
Arkadaşlar sorunu çözdük arka askı rotlarındanmış 4 ünüde değiştik şimdi tıkırtı kalmadı.