vectra b 1.6 2001 tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zevkler tartışılmaz 20 tl yede alınır 19 binede , bakış açısı sonuçta. 21.500 e sıfır arabada alınır. dediğim gibi zevk .......
kesinlikle katılıyorum. bi abim 2004 model passata 36000 lira saydı neden bir tahmin edin bakalım.zevk bu sonuçta vectra nın hastaları halen var araba stelerini açın bakın 18-21 arası bir çok 2001 model vectra var hala satılıyor demekki

Vectra'nın bir suçu yok beyler anlatmak istediğim araç eskidi artık çok eskidi.. Japon iyi tercih..

kesinlikle katılıyorum. bi abim 2004 model passata 36000 lira saydı neden bir tahmin edin bakalım.zevk bu sonuçta vectra nın hastaları halen var araba stelerini açın bakın 18-21 arası bir çok 2001 model vectra var hala satılıyor demekki

Zevk tabi, kimse bişey diyemez. Para senin araba senin sorun çıkarsada uğraşacak sensin ;) Ama zevk için mantığın dışına çıkmaması konusunda arkadaş tavsiye istediği için fikirlerimizi yazıyoruz :cool:
Ha ucu sana dokunuyor o ayrı ama fikrim neyse söylerim. Konu başında lafı geçen arabanın alınması gereken fiyat bence 15-16 dır. İsterse gitsin 25 e alsın :D

Son düzenleme:
Zevk tabi, kimse bişey diyemez. Para senin araba senin sorun çıkarsada uğraşacak sensin ;) Ama zevk için mantığın dışına çıkmaması konusunda arkadaş tavsiye istediği için fikirlerimizi yazıyoruz :cool:
Ha ucu sana dokunuyor o ayrı ama fikrim neyse söylerim. Konu başında lafı geçen arabanın alınması gereken fiyat bence 15-16 dır. İsterse gitsin 25 e alsın :D
iyide o arabayı ben satmıyorum ki:D Kim eliNi ayağıNı tutmuş git ister 15 e al ister 16 sattt:kop::kop:

belirtilen özellikteki araçtan ben iki senedir kullanıyorum ve km si 167.000 de ve herhangi bir sıkıntısını da yaşamadım,tabi rutin bakımları hariç,ben çok memnunum ve araç temiz ise almanızı da tavsiye ederim...

belirtilen özellikteki araçtan ben iki senedir kullanıyorum ve km si 167.000 de ve herhangi bir sıkıntısını da yaşamadım,tabi rutin bakımları hariç,ben çok memnunum...fiyat konusuna da birşey demiyorum.zevk meselesi

Vectrayı çekemeyenler çamur atıyor. Bakımlarını zamanında yapıp, değişmesi gereken parçaları da zamanında değiştirdikten sonra. Yağına, suyuna dikkat edip hor kullanmadıktan sonra , gerek görünümüyle, gerekse performansıyla alınabilecek en güzel otomobillerdendir, Fiyat konusuna gelince iyi araba her zaman pahalıdır, bu vectra da olsa böyle, başka bir model araba olsada böyle. Diyecek başka bir söz yok.

Evet, yorumları okudum. Herkesin yorumu bir açıdan doğru denebilir. Vectra arabalar gerçekten çıkış dönemlerinin ilerisinde araçlar. Bizim gibi takipçileri de çok...

Km. si düşük olanı bulun demiş İbrahim Maden, ama 1-2 yıl kadar takip etmeme rağmen ben ilanlarda ancak 2-3 tane görebildim o tür araç, fiyatları ise astronomik rakam oluyor genelde. Bulunabilse, tamam... Ben aldım 107 binde diye, göstergeyi açtık ellenmiş, kaza yaptık hava yastıkları açılmadı. Boş çıktı.

Ha, araba temiz diye 19.5 verilir mi? Bence verilmez. Çünkü bir arabanın piyasası bellidir ne kadar temiz olursa olsun ki, bahse konu olan araç 150.000 de. Bu sorun çıkarır demek değil elbette ama araç iyi incelenmeli.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Ha bu arada deri döşeme orjinal olsa koltuk ısıtma koyarlardı diye düşünüyorum.

ben 1 ay once 230 bınde vectra b cd aldım 2000 model.19000 para verdım.sımdı bı arkadasım arabaya 19000 verdı.egerkı sız dedıgınız fıyata(15-16 bın) bana 2000 veya 2001 bulun hemen satayım ondan alıyım.yanı bu bır zevk meselesı.bana gorede 93 toyataya sorunsuz dıye 12 bın lıra veren adamda mantıksız.araba zaten bombos.sorun cıkartacak neyı varkı.durduk yere kaportasın danda yolda koymaz herhalde.onun ıcın bence bu arabalar ıcın deger bır fıyatt.egerkı araba temızse ıcınızede sındıyse baskasının lafına bakmayın gıdın alın.alınmayacak olsa bana o araba alınmaz deyıpte sonra aldıgım fıyatı veren arkadasım ben alıyım demezdıı.

ben 1 ay once 230 bınde vectra b cd aldım 2000 model.19000 para verdım.sımdı bı arkadasım arabaya 19000 verdı.egerkı sız dedıgınız fıyata(15-16 bın) bana 2000 veya 2001 bulun hemen satayım ondan alıyım.yanı bu bır zevk meselesı.bana gorede 93 toyataya sorunsuz dıye 12 bın lıra veren adamda mantıksız.araba zaten bombos.sorun cıkartacak neyı varkı.durduk yere kaportasın danda yolda koymaz herhalde.onun ıcın bence bu arabalar ıcın deger bır fıyatt.egerkı araba temızse ıcınızede sındıyse baskasının lafına bakmayın gıdın alın.alınmayacak olsa bana o araba alınmaz deyıpte sonra aldıgım fıyatı veren arkadasım ben alıyım demezdıı.

+ Aynen katılıyorum. :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri